Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Devold

Devold of Norway AS je norveško podjetje z dolgo zgodovino. Od leta 1853 za proizvodnjo visoko kakovostnih volnena obleka - je najstarejši proizvajalec Nadaljujte

Devold of Norway AS je norveško podjetje z dolgo zgodovino. Od leta 1853 za proizvodnjo visoko kakovostnih volnena obleka - je najstarejši proizvajalec pletenih oblačil na Norveškem. Cilj podjetja je danes pred kot 160 leti, ko je Ole Andreas Devold začelo podjetje, ustvariti udobno, visoko kakovostno oblačilo, ki ščiti pred slabim vremenom.

DEVOLD šport športna oblačila vključuje širok spekter udobno volnene spodnje perilo, nogavice, spodnje perilo, pokrivala, različnih vrst srednjega razreda, jopice in pletene puloverje.

Celotni znesek 75 izdelki

Devold blagovna znamka je eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev funkčího oblačila. Oblačila so kot nalašč za vse aktivnosti v naravi. Še posebej pri nižjih temperaturah priporočenih spodnje perilo, kape in šale. Jopice in puloverji vam zagotavljajo stalno občutek suhosti in toplote v najbolj zahtevnih dejavnosti.

Čakate na novosti? Obvestili vas bomo!

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.