Kuhanje nož. .. Več
Razpoložljivost : v 5 dneh
Cook univerzalni nož. Če uporabljate nož s širokim rezilom, bo rez površina gladka in madež. Namen gladkih in ostrih robov, je, da je surovo sadje ali meso na desko za rezanje zgrešil najmanjšo količino soka. Za vročo ponev gladko kosa mesa hitro zamaškom. Sokovi, ki omogočajo mesne dobičke okus tako ostaja znotraj in meso ne izsuši. Sharp kulinarično nož lahko narežemo na tanke rezine in paradižnik, svež kruh, sesekljane šalotke, kumare, razrezani in bi si težje zelenjave, izločijo meso ali ribe, čistiti in sesekljano čebulo, stranska rezila zbadanje česen, upraši poper itd Into rokah profesiShelnih kuharjev najbolj pogosto so dobili predvsem veliko kuhanja nož
Blagovne znamke: | Victorinox |
Intrastat: | Nože - 0,20 - 82119300 |
Razpoložljivost : | v 5 dneh |