Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

(Razprodano) Moška majica s kratkimi rokavi Merino z zadrgo Devold Breeze GO-181-245-A-258A

(Razprodano) Moška majica s kratkimi rokavi Merino z zadrgo Devold Breeze GO-181-245-A-258A

Moška majica iz merina .. Več

Moška majica s kratkimi rokavi Merino z zadrgo Devold Breeze GO-181-245-A-258A

VOLNENA SRAJCA Z ROLOJEM

Moška srajca BREEZE z dolgimi rokavi in pokončnim ovratnikom iz serije DEVOLD® BREEZE. Izjemno udobna in še vedno elegantna majica za osnovni sloj.

Ekspedicija Apalucha, zimski adrenalin ali le delovni dan v mrzli pisarni. Iščete osnovni sloj s širokim spektrom uporabe? Želite tudi vi uživati vsak dan? Izberite optimalno osnovno plast, ki diha, se hitro suši in hitro odvaja vlago s telesa na zunanje plasti. Aktivno sodeluje pri termoregulaciji organizma. Moška srajca z dolgimi rokavi Breeze s pokončnim ovratnikom ustreza prav tem potrebam.

Zelo majhna teža in najboljši material predurčujeta Devold ® Breeze za široko paleto aplikacij.

Ne glede na to, ali je vaš dan zaznamovan s športom, največjo obremenitvijo, potovanjem po neznanih deželah ali sprostitvijo. Majica z dolgimi rokavi Breeze objame telo s popolnim prileganjem, ki ne pozablja na moške proporce in vam omogoča, da pozabite na vse skrbi.

PODROBNOSTI O UDOBJU IN ZMOGLJIVOSTI

 • Popolno prileganje prepozna moško postavo
 • Prilagodljiv material omogoča svobodo gibanja
 • Stojalo ogreje dele vratu
 • Kratka zadrga za enostavno oblačenje/zuvanje in prezračevanje odvečne toplote
 • Dolg rokav
 • Ploščati šivi preprečujejo obrabo kože
 • 100 % naravna merino volna - ohranja toploto tudi, ko je mokra
 • Vsi bodo cenili enostavno vzdrževanje brez potrebe po likanju in možnost pranja srajce v pralnem stroju in sušenja v sušilnem stroju.

CERTIFIKATI

Blagovna znamka Devold izpolnjuje stroga merila mednarodnega sistema za testiranje in certificiranje tekstila - Oeko Tex Standard 100. To pomeni, da so vsi izdelki izdelani le iz zdravju varnih materialov.

Logotip Woolmark- le z volnenim perilom s to blagovno znamko ste lahko prepričani, da je v vaših rokah prava kakovost! Da lahko oblačilo nosi logotip Woolmark, mora vsebovati le najboljšo čisto volno, ki izpolnjuje stroga merila kakovosti.

Devold je najboljše naravne kakovosti iz Norveške. Ena najstarejših blagovnih znamk oblačil na trgu z lastnim razvojem in proizvodnjo v tovarni v Evropi. Za izdelavo svojih izdelkov uporabljajo najbolj kakovostno volno, ki jo pridelujejo predvsem na Novi Zelandiji in v Avstraliji. Ti kmetje dobavljajo volno izključno Devold u. Svet Devold u temelji na najbolj tehničnih in neprekosljivih naravnih vlaknih, ki jih lahko odlično obdelamo. Izdelana je iz volne, ki je 100-odstotno naravno vlakno z lastnostmi, ki jih ne more nadomestiti nobeno umetno vlakno. Njegova glavna naloga je, da vas zaščiti. Čeprav volne ne moremo izdelati, jo že več kot 166 let odlično obdelujemo in iz nje pridobivamo edinstvene lastnosti. Volno predelujemo sami, naši proizvodni obrati pa so izključno v Evropi. Smo edini, ki nadzorujemo celoten postopek proizvodnje volne, od striženja ovc do predenja preje, tkanja pletenin in šivanja končnega izdelka. Pri kakovosti in inovacijah smo brezkompromisni.

MATERIAL

 • 100 % merino volna, gramatura: 150 g/m2, vlakna: Superfinite 17,5 mikronov

Vaše Božično drevo

Merino vlna®

Merino volna je zelo fini (približno 14 do 25 mikronov), 50-150 mm rezanih, zavihanimi trda, mehka, relativno nizek sijaj. Pasma se je razvila v Španiji leta 1700, v zadnjih več kot 100 let, pa ima Avstralija (skupaj z Novo Zelandijo) v tovrstno prevlado. Australian Merino Saxon daje letno Peppin 3.5-6 kg in 18 kg Merino volne znoj. Povprečni donos (delež celotnega čistega vlaken rezanih) presega 50%.

 • Merino volna je lahko za ogrevanje in hlajenje telesa. Ima odlično sposobnost, da odstrani vlago iz telesa v stanju pare.
 • Z vidika funkcij, ena od najpomembnejših funkcij. lahko absorbirajo vlage do 35% svojih zmogljivosti brez človeškega občutka.
 • Volna ni primerno okolje za bakterijsko življenje.
 • Merino volna kup debelino 15-25 mikronov. Večina ljudi začeli čutiti praske vlaken debelejše od 28 mikronov. Tanjše vlakna ne praskajte, saj stiku s kožo bend.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.