Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

(Razprodano) Moški dvostranski pulover s kapuco iz merina Devold Tuvegga GO-255-304-A-422A

(Razprodano) Moški dvostranski pulover s kapuco iz merina Devold Tuvegga GO-255-304-A-422A

Moška obojestranska majica iz merina .. Več

Moški dvostranski pulover s kapuco iz merina Devold Tuvegga GO-255-304-A-422A

Ste že kdaj nosili vrhunsko volneno funkcionalno spodnje perilo? Ne?! V tem primeru je čas, da preizkusite nov izdelek iz Devoldu. Obojestransko funkcionalno volneno spodnje perilo Devold Tuvegga. Ta majica s kapuco je kombinacija treh različnih pletenin, in sicer Mesh wool mesh, klasične rebraste pletenine in reverzibilne 3D pletenine.

HUGE FLAT ima zračne žepe, ki uravnavajo temperaturo in zagotavljajo dve izbirni stopnji izolacije. Gladka pletenina v stiku s kožo odvaja vlago v tridimenzionalno pletenino, kjer zelo hitro izhlapi. Ko je oblačilo obrnjeno navzven, se funkcionalnost spremeni in 3D pletenina ob koži zadrži več zraka, kar poveča toplotno udobje. Zaradi tridimenzionalnega učinka se spodnje perilo zlahka prilagodi različnim oblikam obremenitev med športnimi dejavnostmi in spreminjajočimi se temperaturami okolja. Obojestranska oblika se uporablja na hladnih delih telesa na prsih, rokah in straneh.

Prva stran ima visoko pletenino na koži, ki zadržuje več zraka in tako povečuje toplotno udobje. Druga stran je izdelana iz gladke pletenine, ki zagotavlja visoko zračnost.

Obliž za rebra CLASSIC se uporablja na toplih delih telesa, kot sta trebuh in spodnji del rok. Je zelo lahek, hkrati pa ohranja toplotno izolacijo. Vpija vlago in ohranja telo suho med gibanjem.

Hitro sušeča mrežasta tkanina zagotavlja hitro odvajanje vlage od telesa. Najdemo ga na najbolj prepotenih delih telesa, kot so hrbet in pazduhe.

Široka uporaba Devold Tuvegg v obliki zimskega smučanja, smučarskega alpinizma, deskanja na snegu ali teka na smučeh. Nosite gladko stran Devold Tuvegga na telesu in izkusite čudovit občutek neomejenega gibanja in svobode v neustavljivo raztegljivem materialu s popolnim prileganjem, ki se popolnoma prilega telesu, a se skoraj ne vidi. Med napornimi prostočasnimi dejavnostmi preprečite, da bi znoj tekel po telesu.

Ali si privoščite popolno sprostitev na zimski terasi, lahkotno pohodništvo ali zimsko življenje v mestu? Se raje sprehajate, ko vam pod nogami škripa sneg in vas gorsko sonce napaja z energijo? Nosite Devold Tuvegga z visoko pleteno stranjo telesa in doživite odličen občutek toplote in udobja.

CERTIFIKATI

Blagovna znamka Devold izpolnjuje stroga merila mednarodnega sistema za testiranje in certificiranje tekstila - Oeko Tex Standard 100. To pomeni, da so vsi izdelki izdelani le iz zdravju varnih materialov.

Logotip Woolmark - le z volnenim perilom s to blagovno znamko ste lahko prepričani, da je v vaših rokah prava kakovost! Da lahko oblačilo nosi logotip Woolmark, mora vsebovati le najboljšo čisto volno, ki izpolnjuje stroga merila kakovosti.

ISPO 2018 München Nagrada ISPO se podeljuje izdelkom, ki so inovativni z vidika materiala, konstrukcije in oblikovanja. Zelo smo veseli, da je naša blagovna znamka Devold prejela to nagrado za sezono zima 2018/19.

Svet Devold u temelji na najbolj tehničnih in neprekosljivih naravnih vlaknih, ki jih lahko odlično obdelamo. Izdelana je iz volne, ki je 100-odstotno naravno vlakno z lastnostmi, ki jih ne more nadomestiti nobeno umetno vlakno. Njegova glavna naloga je, da vas zaščiti. Čeprav volne ne moremo izdelati, jo že več kot 166 let odlično obdelujemo in iz nje pridobivamo edinstvene lastnosti. Volno predelujemo sami, naši proizvodni obrati pa so izključno v Evropi. Smo edini, ki nadzorujemo celoten postopek proizvodnje volne, od striženja ovc do predenja preje, tkanja pletenin in šivanja končnega izdelka. Pri kakovosti in inovacijah smo brezkompromisni.

NAJBOLJŠA NARAVNA KAKOVOST IZ NORVEŠKE ZA MOŠKE

 • obojestranski - široka uporaba v eni majici
 • 3 različne vrste pletenin na enem kosu oblačila - za vaše največje udobje
 • Praktična kapuca z visokim ovratnikom
 • material, ki diha - boljše odvajanje znoja s površine telesa
 • mehka na otip in prilagodljiva telesu - izjemno udobje pri gibanju
 • ploski šivi in raglanovi rokavi - preprečujejo obrabo kože
 • dvojni zapestni trak z luknjo za palec - večja zaščita pred mehanskimi poškodbami
 • stranske plošče iz mrežaste tkanine - zagotavljajo raztegljivost, ohlapnost, prožnost in izjemno zračnost
 • Kakovost in zanesljivost so za vas že preverili svetovni odpravarji in raziskovalci, športniki, delavci v planinskih kočah in različne organizacije, kot so. Gorska služba.
 • Volna se ne topi ali zažge in zagotavlja naravno visoko zaščito pred škodljivimi UV-žarki.
 • Devold ne smrdi, tudi če se v njem večkrat znojite, saj volna preprečuje razmnoževanje bakterij.
 • Termo perilo aktivno uravnava vaše toplotno počutje - pozimi greje, v vročini hladi.
 • Zaradi posebne obdelave je spodnje perilo iz merina Devold lažje in udobnejše za nošenje kot drugi materiali
 • na spletnem mestu Devold vas lahko oblečejo za vse dejavnosti in v vseh razmerah.
 • idealna majica za naslednji dogodek s plastenjem
 • 100 % naravna merino volna - ohranja toploto tudi, ko je mokra
 • Vsi bodo cenili enostavno vzdrževanje brez potrebe po likanju in možnost pranja srajce v pralnem stroju in sušenja v sušilnem stroju.

MATERIAL

3D pletenina : 99 % merino volna, 1 % elastan; teža: 250 g/m2, vlakna: 18,7 mikronov

Gladka pletenina: vlakno: 100% merino volna; teža: 190 g/m2, vlakno: 18,7 mikronov

Vaše Božično drevo

Merino vlna®

Merino volna je zelo fini (približno 14 do 25 mikronov), 50-150 mm rezanih, zavihanimi trda, mehka, relativno nizek sijaj. Pasma se je razvila v Španiji leta 1700, v zadnjih več kot 100 let, pa ima Avstralija (skupaj z Novo Zelandijo) v tovrstno prevlado. Australian Merino Saxon daje letno Peppin 3.5-6 kg in 18 kg Merino volne znoj. Povprečni donos (delež celotnega čistega vlaken rezanih) presega 50%.

 • Merino volna je lahko za ogrevanje in hlajenje telesa. Ima odlično sposobnost, da odstrani vlago iz telesa v stanju pare.
 • Z vidika funkcij, ena od najpomembnejših funkcij. lahko absorbirajo vlage do 35% svojih zmogljivosti brez človeškega občutka.
 • Volna ni primerno okolje za bakterijsko življenje.
 • Merino volna kup debelino 15-25 mikronov. Večina ljudi začeli čutiti praske vlaken debelejše od 28 mikronov. Tanjše vlakna ne praskajte, saj stiku s kožo bend.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.