Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Kratke hlače Direct Alpine Solo oranžne

Kratke hlače Direct Alpine Solo oranžne

popust

Plezalne kratke hlače prinašajo maksimalno udobje .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

66,81
-10%
60,04
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 60,04

Kratke hlače Direct Alpine Solo oranžne

Plezalne kratke hlače prinašajo največ udobja ne samo pri plezanju. Zaradi uporabe udobnega lahkega in elastičnega materiala ter popolnoma prilegajočega kroja z gumo na pasu ne ovirajo sedežnega pasu in jim omogočajo, da se čim bolj osredotočijo na zmogljivost. Privlačni kontrastni barvni detajli in odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo so popoln izdelek za katero koli dejavnost v vročih poletnih dneh.

OPIS

  • Gumeni pas z logotipom Direct Alpine.
  • Dva prednja perforirana žepa.
  • En dodaten stegenski žep.
  • En žep v hrbet.
  • Okrasna zanka za krtačo.

TEHNIČNE INFORMACIJE

  • Teža: 214 g (L)
  • Glavni material: 97% organski bombaž + 3% poliuretan (spandex)
  • Kroj moški (REGULAR FIT)

Tabela velikosti

Moške velikosti - Neposredna Alpine

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 96 100 104 108 112 114
pas 74 78 82 86 90 94
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.