Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Nahrbtnik Salewa RANDONNÉE 32L 1250-3806

Nahrbtnik Salewa RANDONNÉE 32L 1250-3806

popust

Nahrbtnik Salewa RANDONNÉE 32L 1250-3806 .. Več

Razpoložljivost : v 14 dneh

184,87
-20%
147,90
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 147,90

Nahrbtnik Salewa RANDONNÉE 32L 1250-3806

Predstavljamo vsestranski tehnični hibridni nahrbtnik s prostornino 32 litrov za zimsko plezanje in alpinizem, ki ga odlikuje nosilni sistem Contact Flow Fit, ki ohranja hrbet suh.

Opis:
Randonnée je vsestranski nahrbtnik, zasnovan za zmogljivost na zimskih pohodih in planinskih prehodih. Zimsko plezanje je razburljivo in lepo, vendar se med plezanjem ali potovanjem z nahrbtnikom telo začne potiti, da bi znižalo temperaturo. Zaradi tega so lahko hrbet in ramena prepojeni z znojem in tvegajo prehladitev, še posebej če se temperatura zniža ali piha veter med prevezovanjem ali sestopom. Naš podporni sistem Contact Flow Fit ponuja revolucionarno rešitev te težave. Omogoča več znoja na cm² kot običajne konstrukcije in po 15 minutah zniža temperaturo v osrednjem hrbtu za 1,6 °C. To je mogoče zaradi manjše stične površine s telesom in vgrajenega mikroventilacijskega sistema s 3D zračnimi kanali, ki omogoča večji pretok zraka proti zadku. Rezultat je večje udobje za dolge dneve v gorah.

Randonnée ima tudi druge pametne rešitve, zaradi katerih je idealen nahrbtnik za zimo. Njegov trpežni material ROBIC® je poseben najlon visoke trdnosti, ki je za 60 % bolj odporen na trganje kot običajni najlonski materiali za nahrbtnike in lahko prenese skoraj vse, od kamenja do rakev in orodja za led. Preizkušeni sistem deljenih naramnic omogoča večjo gibljivost rok kot pri običajnih nahrbtnikih, kar je ključna lastnost pri plezanju s smučmi in smučmi ali čez previse. Ta nahrbtnik ima funkcionalne podrobnosti, kot so pritrditev vrvi, pritrditev ledne sekire in različne možnosti pritrditve smuči (vzporedna in diagonalna), ki omogočajo hitro pritrditev, ne da bi bilo treba sneti nahrbtnik. Na voljo je tudi žep iz flisa za zaščito očal pred praskami, žep na pokrovu, ločen stranski žep za mokre kože ter poseben predal za lopato in sonde.

Na zalogi
Starostna skupina: odrasli
Spol:
Velikost: 53 x 29 x 23 cm
Teža: 995 g
Obseg: 32 l
Dolžina telesa: 45 - 53 cm

Material:
Robic 210D najlon Ripstop
Tkanina Robic®

Nosilni sistem: Suhi hrbtni stik

Parametri

Blagovne znamke: Salewa
Intrastat: Batohy - 1,20 - 42029291
Razpoložljivost : v 14 dneh

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.