Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Nahrbtnik Salewa Ultralahki 15L 1419-5560

Nahrbtnik Salewa Ultralahki 15L 1419-5560

popust

Kakovostni nahrbtnik .. Več

Razpoložljivost : v 7 dneh

34,69
-10%
31,22
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 31,22

Nahrbtnik Salewa Ultralahki 15L 1419-5560

DaleZima v Dolomitih je od vrveža v Sella Rondi odmaknjena od zapletene mreže vrhov, odprtih sten in dolin, prekritih s snegom.

Nahrbtnik Winter Mate združuje 30-litrsko zmogljivost, ki je idealna za smučanje, deskanje na snegu ali hojo s krpljami. Hrbtni sistem Suh hrbet Kontakt s 3D kanali, namenjenimi hlajenju hrbta in zmanjšujejo znojenje, kar zagotavlja udobje, tudi ko tečete po stenah ali hodite navzgor hribov.

Tudi druge lastnosti nahrbtnika vas bodo odlično pripravile na zimo: v tem primeru je na voljo: vzporedna pritrditev smuči, žep za lavinsko varnost, ki omogoča lavinske sonde, poseben nastavek za lavinsko žolno, ki omogoča takojšen dostop do lopate in lavinske sonde, poseben nastavek za lavinsko žolno in zadrgo čez celoten nahrbtnik, ki zagotavlja, da boste imeli vso njegovo vsebino na dosegu roke, vključno s tistimi zahrbtnimi skrivališči tik pod nahrbtnikom. Poleg tega ima žep za dragocenosti z držalom za ključe in posebnimi zaponkami, ki jih je mogoče zlahka uporabljati tudi v rokavicah.
   
Pridobljeno iz je izdelan iz robustnega 420-denier poliestra, ki je dvakrat trpežnejši odporen na raztrganine, in 750-denier poliestra z vodoodpornim premazom. Podjetje Salewa Zavezani proizvodnji po strogih, neodvisno revidiranih standardih družbene odgovornosti in v poštenih delovnih pogojih. Nahrbtnik Winter Mate je idealen spremljevalec za vaše zimske pustolovščine.

Parametri

Blagovne znamke: Salewa
Salewa barva: černá-supeblack(0990), červená(1700)
Razpoložljivost : v 7 dneh

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.