Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Ženski nahrbtnik Salewa Zimski Matej 28l W 1298-3326

Ženski nahrbtnik Salewa Zimski Matej 28l W 1298-3326

popust

Kakovostni nahrbtnik .. Več

Razpoložljivost : v 14 dneh

128,10
-20%
102,48
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 102,48

Ženski nahrbtnik Salewa Zimski Matej 28l W 1298-3326

Dolomiti, ki jih pogosto opisujejo kot najlepše pozimi ponujajo zapleteno mrežo vrhov, odprtih sten in razgibanih sten dolin, prekritih s snegom.

Naš ženski nahrbtnik Winter Mate ponuja 28 litrov prostornine, ki je idealna za smučanje, alpinizem, splitboarding in ko ne želite spakirati preveč. Nazaj sistem Dry Back Contact je zasnovan posebej za žensko telo in uporablja 3D kanalov, zasnovanih za hlajenje hrbta in zmanjšanje potenja, zagotavlja udobje, zlasti med napornimi dejavnostmi.

Ponuja tudi vzporedne smuči, varnostni lavinski žep, ki omogoča takojšen dostop do lopato in lavinsko sondo, poseben nastavek za sekiro, snežno desko ali snežne čevlje in zadrgo čez celoten nahrbtnik, ki zagotavlja, da imate vso vsebino takoj pri roki na dosegu roke. Poleg tega ima žep za dragocenosti z držalom za ključe in posebnim zaponke, ki jih je enostavno uporabljati tudi v rokavicah.
    
Narejen je iz robustnega 420-denierskega poliestra, ki je dvakrat bolj vzdržljiv odporen na raztrganje, in plast 750-denier poliestra, ki vodo skrči v kapljice in jih odvaja po površini nahrbtnika, tako da notranjost ostane suha. Podjetje Salewa Zavezani proizvodnji po strogih, neodvisno revidiranih standardih družbene odgovornosti in v poštenih delovnih pogojih.

Idealen nahrbtnik za zimska potovanja v gore.

Parametri

Blagovne znamke: Salewa
Intrastat: Batohy - 1,20 - 42029291
Razpoložljivost : v 14 dneh

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.