Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Ženski nahrbtnik Salewa Gorski trener 2 22L 1294-1645

Ženski nahrbtnik Salewa Gorski trener 2 22L 1294-1645

popust

Kakovostni nahrbtnik .. Več

Razpoložljivost : v 14 dneh

151,26
-20%
121,01
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 121,01

Ženski nahrbtnik Salewa Gorski trener 2 22L 1294-1645

Mountain Trainer 2 je ženski 22-litrski nahrbtnik z dobro prezračenim hrbtnim delom in deljenimi naramnicami za večjo zračnost in svobodo gibanja. Ta 22-litrska različica ima z zadrgo in lahko dostopnim sprednjim predalom.

Suhi hrbtni stik
Njegova spletna stran suhi sistem za nošenje Back Contact ohranja breme blizu telesa, vendar zagotavlja, da vaš hrbet ostane suh. To doseže tako, da omogoči več znoja na cm² kot pri tradicionalni konstrukciji in znižuje temperaturo v osrednjem delu hrbta zaradi manjše kontaktne površine in tridimenzionalnega zraka kanalov. Pas ima dodatno zanko za opremo, npr. O lokaciji karabin via ferrata in praktičen žep z zadrgo.

Stabilnost in nadzor
Za stabilnost in nadzor, naš izpopolnjen sistem dvojnega stiskanja (TCS), ki vključuje zgornje in spodnje stiskanje, tako da lahko vedno stabilizirate in centrirate tovor. Lahke deljene naramnice zagotavljajo boljšo gibljivost rok in zmanjšujejo stik s telesom, kar spodbuja večjo udobje pri potenju in boljši pretok zraka.

Značilnosti, usmerjene v gore
Glavne značilnosti so: veriga, zanke za pritrditev palic, pokrov za dež, stranski mrežasti žepi za enostaven dostop, žep na trebušnem pasu in drugo. Izdelani z uporabo trajnostnih proizvodnih praks in iz trpežnega recikliranega najlona ripstop z debelino 210 denierjev nahrbtnik je izdelek SALEWA® Committed.

Parametri

Blagovne znamke: Salewa
Intrastat: Batohy - 1,20 - 42029291
Razpoložljivost : v 14 dneh

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.