Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Hlače Direct Alpine Eiger črna

Hlače Direct Alpine Eiger črna

Kakovostne funkcionalne hlače .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

359,80

Hlače Direct Alpine Eiger črna

Funkcionalne hlače z zelo tehničnim krojem za vse zimske športe. Zahvaljujoč hibridne konstrukcije, ki uporablja sodobne materiale, odlične prileganja in prefinjenih tehničnih podrobnosti so vsestranska rešitev za za vse zimske športe. Od smučanja, dnevnega skialpa ali do zimskih alpinističnih dejavnosti na vseh ravneh in brez omejitev. Udoben, zelo elastičen softshell material Pertex®Shield, ki je bil posebej razvit za hitre, visoko aerobne, za lahkotne, aerobne in zmogljive dejavnosti, je dodan na spodnji del hlač hlačnic z lahkim trislojnim hardshell materialom. Hlače so dovolj široke, da jih lahko nataknete čez visoke zimske škornje ali smučarske čevlje škornji. Sistem prilagajanja obsega spodnjega dela hlač z dvema pasovoma z z velcro zaponkami. Popolno anatomsko prileganje glede na naravno obliko človeškega telesa in sledi njegovemu gibanju med športom. Hlače tako brezhibno se prilegajo in zagotavljajo največje udobje.
  • Teža: 565 g
  • Glavna: 60% poliester + 40% poliuretan, DWR, 20.000 mm H?O/20,000 g/m?/24H - 3L PERTEX® Shield raztegljiva softshell; Podpora: (najlon) + 100% poliuretan + 100% poliamid (najlon), DwR - 3L Gelanots High Breathable Hardshell, 20.000 mm H2O, MP 6
  • Kroj: moški (REGULAR FIT)

OPIS

  • Trakovi z velcro na straneh za prilagoditev pasu.
  • Zanke za pritrditev stremen. Odstranljive naramnice.
  • Višja hrbtna plošča s predhodno ukrivljenim pasom ščiti spodnji del hrbta.
  • Višja hrbtna plošča s predhodno ukrivljenim pasom ščiti spodnji del hrbta.
  • En žep na sprednji strani stegna na desni nogi.
  • Izdelano v Evropi

Tabela velikosti

Moške velikosti - Neposredna Alpine

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 96 100 104 108 112 114
pas 74 78 82 86 90 94
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.