Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Moške hlače Direct Alpine Deamon hlače ocean / opeka

Moške hlače Direct Alpine Deamon hlače ocean / opeka

Moške nepremočljive hlače Direct Alpine Midi .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

384,36

Moške hlače Direct Alpine Deamon hlače ocean / opeka

Zelo trpežne in udobne hardshell hlače, idealne za ekspedicijsko uporabo, alpinizem, ski alpinizem, VHT, pohodništvo, smučanje. Funkcionalnost in preprostost, ki odpravlja napake, je pomembna zahteva pri najzahtevnejših akcijah. Material GELANOTS zagotavlja maksimalno zaščito pred vodo in vetrom, hkrati pa zagotavlja zelo dobro zračnost in se odlikuje po svoji lahkotnosti. Tehničen, tesno prilegajoč se anatomski kroj ne omejuje gibanja in se odlično prilega. S kombinacijo visokokakovostnih materialov in ustrezne tehnološke obdelave je bila dosežena največja učinkovitost ob nizki teži.

Teža: 674 g
Glavna sestava: 100 % poliamid (najlon) + 100 % poliuretan + 100 % poliamid, DWR - 3L GELANOTS® Hardshell, 20.000 mm H2O/20.000 g/m2/24H, ojačitev: 87 % poliamid (kevlar®) + 13 % poliamid (aramid),
Kroj: moški (ATHLETIC FIT)

OPIS

  • Odstranljive naramnice.
  • Dvignjen pas z zaščito hrbta, nastavljiv na straneh z velcro. Pas je na notranji strani zategnjen s protizdrsno gumo.
  • Klop z vodoodbojno zadrgo z dvema nasprotnima drsnikoma.
  • Žep na stegnu z vodoodporno zadrgo iz kosti.
  • Praktičen sprednji žep pod pasom.
  • Izdelano v Evropi

Tabela velikosti

Moške velikosti - Neposredna Alpine

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 96 100 104 108 112 114
pas 74 78 82 86 90 94
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.