Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Hlače Direct Alpine BARVA PLUS Lady Emerald

Hlače Direct Alpine BARVA PLUS Lady Emerald

Hlače iz softshella, primerne za hladnejše vremenske razmere. .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

255,79

Hlače Direct Alpine BARVA PLUS Lady Emerald

Hlače Overshell softshell v sodobni zasnovi, primerne za hladnejše dni Primarily zasnovan za zimsko gibanje v gorah, zlasti za alpinizem in smučanje. Anatomski kroj, ki temelji na naravni obliki ženskega telesa in vam omogoča svobodno gibanje brez omejitev. Hibridni kombinacija materialov izboljša fiziološko funkcionalnost modela. Dodatno material, ki se uporablja na sedežu hlač z grafenom, odpravlja bakterije, ki nastanejo zaradi med gibanjem. Zadnji del je obložen s prijetnim materialom Polartec Alpha potrebno toplotno udobje. Primerni, a obsežni žepi ne omejujejo gibanja. Hlače so na spodnjem delu opremljene s tkanino, odporno na obrabo za zaščito pred poškodbami zaradi robov smuči in konic rakev.

  • Teža: 621 g
  • Glavna sestava: 65 % poliamid (najlon) + 23 % poliester + 12 % poliuretan, DWR, odporen na veter - 2L dinamična softshell; Izolacija: vmesni material: 50 % poliester, 50 % grafen; ojačitev: sestava: 73 % poliamid (najlon) + 15 % poliuretan
  • Kroj: dama (pravilnega kroja)

OPIS

  • Višja hrbtna plošča za zaščito spodnjega dela hrbta.
  • Notranji del hlač na predelu sedeža s funkcionalnim materialom za odvajanje vlage.
  • Nastavitev pasu z elastičnim pasom.
  • Zadnji deli so opremljeni z materialom Polartec Alpha za večje toplotno udobje.
  • Skriti žep z zadrgo in levi večji žep z zadrgo na stegnu z zanko.
  • Izdelano v Evropi

Tabela velikosti

velikost ženske

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 95 99 103 107 111 113
pas 64 68 72 76 80 84
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.