Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Hlače Direct Alpine Cascade Lady Emerald/mango

Hlače Direct Alpine Cascade Lady Emerald/mango

Zelo udobne hlače .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

210,33

Hlače Direct Alpine Cascade Lady Emerald/mango

Zelo udobne, prefinjene celoletne hlače za najširši izbor dejavnosti na prostem. Popolnoma vsestranske hlače, odlične za pohodništvo, alpinizem, plezanje, pohodništvo, kolesarjenje in vsakodnevno nošenje. Že dolgo časa zelo priljubljen model, zlasti zaradi odlične in učinkovite kombinacije funkcionalnih materialov in zelo prefinjenega udobnega prileganja. Hvala spodnje (notranje) stranice osnovnih delov so zelo dobro uporabni vse leto. Anatomsko natančen kroj omogoča popolnoma prosto gibanje. Tkanine z visoko elastičnostjo in na obremenjenih delih (kolena, spodnji rob) z večjo vzdržljivostjo (Cordura). Namensko zgrajena spletna stran kombinacija tkanin s hitrim sušenjem (odvajanje vodne pare) in termoizolacijsko obdelavo (povečuje telesno temperaturo).

  • Teža 440 g
  • Glavni del 1: 45 % poliamid (najlon) + 23 % poliamid (Cordura®) + 23 % poliester (Thermolite®) + 9 % poliuretan, DWR - krtačena tkanina, odporna na obrabo; glavni del 2: 42 % poliamid (Cordura®) + 29 % poliamid (najlon) + 17 % poliester (Aerocool) + 12 % poliuretan
  • Kroj: dama (pravilnega kroja)

OPIS

  • Udoben pas, nastavljiv pas z zaponko.
  • Dva sprednja in en stranski razširjeni žep, do katerih lahko dostopate tudi v pasu.
  • Praktična ojačitev na kolenih in spodnjem delu nog z zelo odporno tkanino proti obrabi.
  • Hlače z nastavljivim robom, stransko zadrgo in elastičnim klinom za udobno nošenje čez smučarske čevlje.
  • Spodnji rob hlač se lahko na čevelj zatakne s kaveljčkom na elastični vrvici.
  • Izdelano v Evropi

Tabela velikosti

velikost ženske

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 95 99 103 107 111 113
pas 64 68 72 76 80 84
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.