Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Ženska jakna Direct Alpine Cleret Gospa antracit

Ženska jakna Direct Alpine Cleret Gospa antracit

popust

Kakovostni plašč .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

285,29
-10%
256,76
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 256,76

Ženska jakna Direct Alpine Cleret Gospa antracit

Ali je se odločite za raziskovanje mestne džungle pri temperaturah okoli 0 °C ali ali se boste aktivno ukvarjali s športom pri temperaturi -10 °C, bo vaše telo občutilo veliko toplote udobje. Ta izdelek je navdihnjen z vsakdanjim življenjem večine izmed nas. Plašč nas bo grel med vsakodnevnimi opravki, ko se bomo prestopali v avto, ko odpeljemo otroke v vrtec ali šolo, hkrati pa ima visoko stopnjo zračnost. V hladnem vremenu je odličen spremljevalec aktivnih gibanje, ne da bi bilo treba obleči veliko plasti. Ne omejuje gibanja zaradi možnosti odpiranja razporka in osrednje zadrge na dnu. Variabilnost uporabe je bila dosežena zaradi lahkega materiala Pertex Quantum Air na in revolucionarnega izolacijskega materiala Thindown™ z račjo dlako perjem.

  • Moderna velika kapuca z asimetrično vrvico.
  • Asimetrična osrednja zadrga iz kosti z dvosmernim odpiranjem v mat izvedbi.
  • Pritrditev odpetega plašča v izrezu z magneti.
  • Dva stranska žepa. Notranji mrežni žep in žep za mobilni telefon.
  • Spodnji robovi rokavov so zaključeni z lepim elastičnim trakom.
  • Izdelano v Evropi

Teža: 436 g
Glavna sestava: 100 % poliamid (najlon), DWR - PERTEX® Quantum Air; podpora: vlaga: 100% recikliran poliamid, DWR - PERTEX® Quantum; Izolacija: 100% recikliran poliamid, DWR - PERTEX® Quantum; Izolacija: thindownTM + Sorona, 60 g/m2, račji puh;

Parametri

Blagovne znamke: Direct Alpine
Intrastat: moški bundy - 1,20 - 62104000
Razpoložljivost : v 3 dneh

Tabela velikosti

velikost ženske

jakne


XS S M L XL XXL
Dolžina roka (1) 75 77,5 80 82.4 85 87,5
hip obseg 88 94 100 106 112 118
obod 80 86 92 98 104 110

Prsih in kolka obseg se meri s spodnjim slojem. (1) nepovezanimi se meri od vratu do zapestja.


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.