Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

(Razprodano) Uniseks naglavni trak Devold Breeze Merino 150 Naglavni trak Pojdi 181 951 A 258A

(Razprodano) Uniseks naglavni trak Devold Breeze Merino 150 Naglavni trak Pojdi 181 951 A 258A

Kakovostni naglavni trak .. Več

Uniseks naglavni trak Devold Breeze Merino 150 Naglavni trak Pojdi 181 951 A 258A

Spomladi in jeseni se vreme nenehno spreminja. Hladna jutra zamenjajo topli, s soncem obsijani poldnevi, zvečer pa se spet otopli. Bi radi uživali v takšnih dneh? Izberite naglavni trak Devold Breeze, ki se zlahka zloži v majhen volumen in ga lahko pospravite v žep. Odkrijte največje udobje in izkusite občutek prijetne toplote v vseh razmerah. Preizkusite izjemno lahek in mehak naglavni trak iz najfinejše merino volne. Naglavni trak spada v serijo Devold®Breeze. Izjemna je zaradi celoletne uporabe, sposobnosti prispevati k termoregulaciji telesa in odpornosti na neprijeten vonj tudi pri dolgotrajnem nošenju. Na levem temenu kape je našitek Devold.

  • Kakovost in zanesljivost so za vas že preverili svetovni odpravarji in raziskovalci, športniki, delavci v planinskih kočah in različne organizacije, kot so. Gorska služba.
  • 100 % naravna merino volna - ohranja toploto tudi, ko je mokra
  • Vsi bodo cenili enostavno vzdrževanje brez potrebe po likanju in možnost pranja naglavnega traku v pralnem stroju in sušenja v sušilnem stroju.


Potrdila

Blagovna znamka Devold izpolnjuje stroga merila mednarodnega sistema za testiranje in certificiranje tekstila - Oeko Tex Standard 100. To pomeni, da so vsi izdelki izdelani le iz materialov, ki niso škodljivi za zdravje.
Logotip Woolmark, le z volnenim perilom s to blagovno znamko ste lahko prepričani, da imate v rokah resnično kakovost!
Da lahko oblačilo nosi logotip Woolmark, mora vsebovati le najboljšo čisto volno, ki izpolnjuje stroga merila kakovosti.

Devold je najboljše naravne kakovosti iz Norveške. Ena najstarejših blagovnih znamk oblačil na trgu z lastnim razvojem in proizvodnjo v tovarni v Evropi. Za izdelavo svojih izdelkov uporabljajo najbolj kakovostno volno, ki jo pridelujejo predvsem na Novi Zelandiji in v Avstraliji. Ti kmetje dobavljajo volno izključno Devold u. Svet Devold u temelji na najbolj tehničnih in neprekosljivih naravnih vlaknih, ki jih lahko odlično obdelamo. Izdelana je iz volne, ki je 100-odstotno naravno vlakno z lastnostmi, ki jih ne more nadomestiti nobeno umetno vlakno. Njegova glavna naloga je, da vas zaščiti. Čeprav volne ne moremo izdelati, jo že več kot 166 let odlično obdelujemo in iz nje pridobivamo edinstvene lastnosti. Volno predelujemo sami, naši proizvodni obrati pa so izključno v Evropi. Smo edini, ki nadzorujemo celoten postopek proizvodnje volne, od striženja ovc do predenja preje, tkanja pletenin in šivanja končnega izdelka. Pri kakovosti in inovacijah smo brezkompromisni.

Material

100 % merino volna, gramatura: 150 g/m2, vlakna: Superfines 17,5 mikronov

Parametri

Blagovne znamke: Devold
Intrastat: Čepice - 0,08 - 65050090

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.