Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Naglavna oblačila Devold Kapa Breeze Merino 150 Beanie GO 180 900 A 740A

Naglavna oblačila Devold Kapa Breeze Merino 150 Beanie GO 180 900 A 740A

Kakovostni pokrovčki .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

37,15

Naglavna oblačila Devold Kapa Breeze Merino 150 Beanie GO 180 900 A 740A

Spomladi in jeseni se vreme nenehno spreminja. Hladna jutra zamenjajo topli, s soncem obsijani poldnevi, zvečer pa se spet otopli. Želite uživati tudi v teh dneh? Izberite kapo Devold Breeze, ki se zlahka zloži v majhen volumen in jo lahko pospravite v žep. Odkrijte največje udobje in izkusite občutek prijetne toplote v vseh razmerah. Preizkusite izjemno lahko in mehko kapo iz najboljše merino volne. Kapa spada v serijo Devold®Breeze. Izjemna je zaradi celoletne uporabe, sposobnosti prispevati k termoregulaciji telesa in odpornosti na neprijeten vonj tudi pri dolgotrajnem nošenju. Na levem temenu kape je našitek Devold.

  • Kakovost in zanesljivost so za vas že preverili svetovni odpravarji in raziskovalci, športniki, delavci v planinskih kočah in različne organizacije, kot so. Gorska služba.
  • 100 % naravna merino volna - ohranja toploto tudi, ko je mokra
  • Vsi bodo cenili enostavno vzdrževanje brez potrebe po likanju in možnost, da kapo operete v pralnem stroju in posušite v sušilnem stroju.


Certifikati

Blagovna znamka Devold izpolnjuje stroga merila mednarodnega sistema za testiranje in certificiranje tekstila - Oeko Tex Standard 100. To pomeni, da so vsi izdelki izdelani le iz zdravju varnih materialov.
Logotip Woolmark - le z volnenim perilom s to blagovno znamko ste lahko prepričani, da je v vaših rokah prava kakovost! Da lahko oblačilo nosi logotip Woolmark, mora vsebovati le najboljšo čisto volno, ki izpolnjuje stroga merila kakovosti.

Velikost: 58

Parametri

Blagovne znamke: Devold
Intrastat: Čepice - 0,08 - 65050090
Razpoložljivost : v 3 dneh

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.