Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Otroški Majica Devold Vetrič Junior Majica GO 180 214 A 222A

Otroški Majica Devold Vetrič Junior Majica GO 180 214 A 222A

popust

Ali vas pogosto skrbi, ali je vašemu otroku prevroče ali premrzlo? .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

52,48
-10%
47,23

Otroški Majica Devold Vetrič Junior Majica GO 180 214 A 222A

Ali vas pogosto skrbi, ali je vašemu otroku prevroče ali premrzlo? Spomladi in poleti se jutranje, popoldanske in večerne temperature zelo spreminjajo. Vendar so vaši strahovi odveč! Majica Breeze Kid iz serije DEVOLD® BREEZE je izdelana iz zelo tankih vlaken 100-odstotne merino volne, ki hladijo, ko je toplo, in grejejo, ko se temperatura okolice zniža. Naj vaš otrok odkrije največje udobje in izkusi občutek prijetne toplote v vseh razmerah. Naj preizkusijo izjemno lahko in mehko majico iz najboljše merino volne. Vsak dan se lahko potopi v vsak dan, ne da bi ga skrbelo, da mu po telesu tečeta vonj in znoj. Majica spada v serijo Devold ®Breeze. Izjemna je zaradi celoletne uporabe, svoje sposobnosti, da prispeva k termoregulaciji otrokovega telesa in je odporna na neprijeten vonj tudi pri dolgotrajnem nošenju. Ta majica Devold je preprosto osnovni sloj, ki bi moral postati del otrokovega vsakdana.

Certifikat OEKO-TEX® zagotavlja varnost in varnost za zdravje. Ker blagovna znamka Devold izpolnjuje stroga merila mednarodnega sistema za testiranje in certificiranje tekstila.

Široka uporaba

Je dan vašega otroka zaznamovan s športom? Ali se v šoli maksimalno angažira? Relax pred televizorjem? Radi potujete skupaj? To je bistvo majice Devold Breeze

Parametri

Blagovne znamke: Devold
Funkcionalno: Ja
Intrastat: Majice dl. rokav moški + dámské - 0,20 - 61099030
Razpoložljivost : v 3 dneh

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.