Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

(Razprodano) norveška volna pulover Devold Svalbardska volna Visoko Vrat TC 396 390 A 207A

(Razprodano) norveška volna pulover Devold Svalbardska volna Visoko Vrat TC 396 390 A 207A

Mehak, topel volneni pulover .. Več

norveška volna pulover Devold Svalbardska volna Visoko Vrat TC 396 390 A 207A

V tradiciji je moč.

OB NAKUPU TE EKSKLUZIVNE LUČI BOSTE PREJELI POSEBNO ETIKETO Z LOGOTIPOM BLAGOVNE ZNAMKE DEVOLD IN ZADNJO DIRKO. ZA VEDNO BOSTE POVEZANI Z NEVERJETNIM VOLNENIM PULOVERJEM TER ZGODBO O ROBČKU IN VRBI.

Devold ® Originals so topli in tradicionalni puloverji iz 100-odstotne norveške volne. Ti puloverji so bili prvotno izdelani za ribiče in druge delavce, ki so jih dnevno preizkušali v surovem norveškem okolju. Danes so ti puloverji postali priljubljeni kot drugi ali tretji sloj, ki je idealen za hladno vreme. Za večje udobje pri nošenju so puloverji predhodno oprani, da so dovolj mehki in imajo idealno obliko.

Ime puloverja izhaja iz najsevernejšega dela Kraljevine Norveške. Vreme je tu zelo ostro in hladno. Pulover Svalbard je kot nalašč za to vreme. Klasični norveški vzorci povečajo privlačnost

Svalbard je arhipelag v Arktičnem oceanu severno od evropske celine. Je tudi najsevernejši del Kraljevine Norveške. Svalbard je strogo gledano le največji otok v zahodnem delu arhipelaga, vendar se s tem imenom pogosto, čeprav nenatančno, označuje celoten arhipelag

Devold oznaka

Devold je norveško podjetje, ki proizvaja volneno termo perilo. Podjetje posluje že od leta 1853, ko ga je v Ålesundu ustanovil Ole Andreas Devold. Tako dolga tradicija je na današnjem trgu neprimerljiva - gre očitno za najstarejše volneno termalno perilo na svetu.

Devold ponuja spodnje perilo od ultra tanke kolekcije Breeze, primerne za toplejše mesece in bolj potne dejavnosti, do kolekcije Expedition, ki je primerna za hladno kožo in zelo mrzle razmere. V kolekciji boste našli primerno spodnje perilo za vse dejavnosti, pa tudi volnene puloverje z odličnim toplotnim udobjem. Dodatki vključujejo široko paleto klobukov, rokavic, večnamenskih šalov in nogavic različnih vrst za različne namene.

  • Material: Material: volna, naravni
  • Funkcija: srednja (toplotna izolacija), zgornja (zaščitna)

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.