Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Pleteni Merino rokavice Kama R101 124 temno rdeča

Pleteni Merino rokavice Kama R101 124 temno rdeča

Enobarvne prstne rokavice .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

33,19

Pleteni Merino rokavice Kama R101 124 temno rdeča

Tanke pletene rokavice so primeren dodatek k klobuku. V zbirki KAMA je vedno mogoče kombinirati posamezne izjave in ustvariti posamezne komplete.

  • material 50% Merino volna / 50% Akril Schoeller
  • Certifikat Bluesign®, ki ustreza najvišjim okoljskim in varnostnim standardom
  • enostavno vzdrževanje
  • velikost S, M, L
  • izdelano na Češkem

Material

Preja - 50/50 Merino volna/akril
Kombinacija fine merino volne in vrhunskih akrilnih vlaken je mehka, se ne praska, ne mečka ter je naravno antibakterijska in brez vonja. Obdelano brez uporabe klora. Bluesign®APPROVED - najvišji certifikat za prijaznost do okolja in varnost

Osnovna pravila za obdelavo proizvodov

Umivanje rok
- izdelek je mogoče ročno prati v mlačni kopeli pri temperaturi največ 30 °C. Nato jih nežno izžemite in posušite vodoravno, najbolje na brisači. Med namakanjem postopoma znižujte temperaturo kopeli, da se izognete obarjanju ali deformaciji.

Pranje v pralnem stroju
- izdelek je mogoče prati v pralnem stroju. Uporabljajte samo program za volno, ki upošteva nežnejše pranje (primerna temperatura in manjša hitrost vrtenja).

- uporabljajte blage detergente, namenjene volni, ki se lahko perejo tako ročno kot strojno.

- izdelka ne sušite na grelnem elementu. Če segrevanje preseže 30 °C (kar je precej pogosto), se voda v pletenini prav tako segreje nad 30 °C in izdelek se skrči enako, kot če ne bi bil pravilno opran.

Ne uporabljajte mehčalca tkanin!

Pozor!
Pranje v toplejši vodi (več kot 30 °C) in dolgotrajno mletje v pralnem stroju bo izdelek razvrednotilo, pletenina bo postala polstena in se skrčila. Če se je izdelek na ta način pokvaril, ga ni mogoče reklamirati.

Parametri

Blagovne znamke: Kama
Intrastat: rokavice ostatní - 0,30 - 62160000
Razpoložljivost : v 3 dneh

Vaše Božično drevo

Merino vlna®

Merino volna je zelo fini (približno 14 do 25 mikronov), 50-150 mm rezanih, zavihanimi trda, mehka, relativno nizek sijaj. Pasma se je razvila v Španiji leta 1700, v zadnjih več kot 100 let, pa ima Avstralija (skupaj z Novo Zelandijo) v tovrstno prevlado. Australian Merino Saxon daje letno Peppin 3.5-6 kg in 18 kg Merino volne znoj. Povprečni donos (delež celotnega čistega vlaken rezanih) presega 50%.

  • Merino volna je lahko za ogrevanje in hlajenje telesa. Ima odlično sposobnost, da odstrani vlago iz telesa v stanju pare.
  • Z vidika funkcij, ena od najpomembnejših funkcij. lahko absorbirajo vlage do 35% svojih zmogljivosti brez človeškega občutka.
  • Volna ni primerno okolje za bakterijsko življenje.
  • Merino volna kup debelino 15-25 mikronov. Večina ljudi začeli čutiti praske vlaken debelejše od 28 mikronov. Tanjše vlakna ne praskajte, saj stiku s kožo bend.

Tabela velikosti

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.