Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Moški nahrbtnik Salewa Gorski trener 2 28 L mirna senca 1292-0530

Moški nahrbtnik Salewa Gorski trener 2 28 L mirna senca 1292-0530

popust

Kakovostni nahrbtnik .. Več

Razpoložljivost : v 14 dneh

162,71
-10%
146,44

Moški nahrbtnik Salewa Gorski trener 2 28 L mirna senca 1292-0530

Mountain Trainer 2 je 28-litrski nahrbtnik, primeren za ferate ali gorske pohode. Ima dobro prezračen hrbtni del in deljene naramnice za večjo zračnost in svobodo gibanja. Ta 28-litrska različica se zapira z zadrgo in ima lahko dostopen sprednji predal.

Suhi hrbtni stik
Sistem za nošenje Dry Back Contact ohranja tovor blizu telesa, vendar zagotavlja, da vaš hrbet ostane suh. To doseže tako, da omogoča večjo količino znoja na cm² kot običajna konstrukcija in zmanjša temperaturo v osrednjem delu hrbta zaradi manjše kontaktne površine in 3D zračnih kanalov. Pas ima dodatno zanko za opremo, npr. Za karabin via ferrata in priročen žep z zadrgo.

Stabilnost in nadzor
Za stabilnost in nadzor naš izpopolnjen sistem dvojnega stiskanja (TCS) vključuje zgornje in spodnje stiskanje, tako da lahko vedno stabiliziramo in centriramo tovor. Lahke deljene naramnice omogočajo boljšo gibljivost rok in zmanjšujejo stik s telesom, kar omogoča večje udobje pri potenju in boljši pretok zraka.

Funkcije, namenjene gorskim območjem
Ključne funkcije vključujejo: verižico, zanke za palice, pokrov za dež, stranske mrežaste žepe z enostavnim dostopom, žep na pasu in še več. Ta nahrbtnik je izdelan z uporabo trajnostnih proizvodnih praks in trpežnega recikliranega najlona ripstop 210 denier in je izdelek SALEWA® Committed.

Parametri

Blagovne znamke: Salewa
Intrastat: Batohy - 1,20 - 42029291
Razpoložljivost : v 14 dneh

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.