Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Hlače Direct Alpine Kaskadna svetloba antracit / ocean

Hlače Direct Alpine Kaskadna svetloba antracit / ocean

popust

Lahka različica naših najuspešnejših funkcionalnih hlač CASCADE PLUS. .. Več

Razpoložljivost : Na zalogi

163,32
-10%
146,99

Hlače Direct Alpine Kaskadna svetloba antracit / ocean

V primerjavi z njimi so zaradi hibridne kombinacije lahkih funkcionalnih materialov še lažji in bolj zračni. Jasna izbira predvsem za celoletne dogodke v gorah - smučarski alpinizem, plezanje, pohodništvo in večino dejavnosti na prostem. Zadrge in elastični klini so nameščeni na spodnjem delu nog, da se hlače lahko nataknejo na smučarski čevelj ali gorsko kolo. Anatomsko natančen kroj omogoča popolno svobodo gibanja in zagotavlja izjemno udobje. Uporabljene tkanine s hitrim sušenjem, visoko elastičnostjo in funkcionalnostjo zagotavljajo udobje uporabnika in zelo dobro vzdržljivost hlač.

  • Udoben gumijast pas, nastavljiv z zaponko.
  • Dva sprednja in en večji stranski žep, ki so zlahka dostopni tudi v pasu.
  • Spodnji del hlač je ojačan s tkanino, odporno na obrabo.
  • Hlače s podaljšanim robom, stransko zadrgo in elastičnim klinom za udobno obuvanje.
  • Varnostni odsevni trakovi.
  • Izdelano v Evropi
  • Teža: 355 g
  • Material:

Tabela velikosti

Moške velikosti - Neposredna Alpine

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 96 100 104 108 112 114
pas 74 78 82 86 90 94
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.