Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Hlače Direct Alpine Joshua Top noro mix

Hlače Direct Alpine Joshua Top noro mix

popust

Kakovostne hlače .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

77,36
-10%
69,62

Hlače Direct Alpine Joshua Top noro mix

Zelo priljubljen model plezalnih hlač s privlačnim dizajnom, zasnovan za maksimalno udobje in vsestranskost pri športnih aktivnostih. Prefinjen kroj in kakovosten material z elastanom zagotavljata svobodo gibanja pri vseh dejavnostih. Zaradi privlačnega in športnega dizajna je model primeren za univerzalno uporabo in najširši krog kupcev. Idealne hlače za balvansko plezanje, športno plezanje ali vsakodnevno nošenje.

Teža: 360 g
Material:

  • Fiksiran pas z zanko za pas Direct Alpine .
  • Dva prostorna žepa spredaj.
  • Velik zadnji žep in en zadnji žep s skrito zadrgo.
  • Dodatna žepa na stegnih za mobilni telefon in manjši žep za zobno ščetko.
  • Praktična loputa, udoben stopničast klin.

Tabela velikosti

Moške velikosti - Neposredna Alpine

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 96 100 104 108 112 114
pas 74 78 82 86 90 94
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.