Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Ženska majica Devold Tuvegga Merino Srajca GO 255 226 A 317A

Ženska majica Devold Tuvegga Merino Srajca GO 255 226 A 317A

popust

Ste že kdaj nosili vrhunsko volneno funkcionalno spodnje perilo? Ne?! .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

135,00
-10%
121,50

Ženska majica Devold Tuvegga Merino Srajca GO 255 226 A 317A

V tem primeru je čas, da si ogledate najnovejše izdelke Devold u. Obojestransko funkcionalno volneno spodnje perilo Devold Tuvegga. Ta majica je kombinacija treh različnih pletenin: volnene mreže, klasične rebraste pletenine in obojestranske 3D pletenine.
HUGE FLAT ima zračne žepe, ki uravnavajo temperaturo in zagotavljajo dve izbirni stopnji izolacije. Gladka pletenina v stiku s kožo odvaja vlago v tridimenzionalno pletenino, kjer zelo hitro izhlapi. Ko je oblačilo obrnjeno navzven, se funkcionalnost spremeni in 3D pletenina ob koži zadrži več zraka, kar poveča toplotno udobje. Zaradi tridimenzionalnega učinka se spodnje perilo zlahka prilagodi različnim oblikam obremenitev med športnimi dejavnostmi in spreminjajočimi se temperaturami okolja. Obojestranska oblika se uporablja na hladnih delih telesa na prsih, rokah in straneh.
Prva stran ima visoko pletenino na koži, ki zadržuje več zraka in tako povečuje toplotno udobje. Druga stran je izdelana iz gladke pletenine, ki zagotavlja visoko zračnost.
Obliž za rebra CLASSIC se uporablja na toplih delih telesa, kot sta trebuh in spodnji del rok. Je zelo lahek, hkrati pa ohranja toplotno izolacijo. Vpija vlago in ohranja telo suho med gibanjem.
Hitro sušeča mrežasta tkanina zagotavlja hitro odvajanje vlage od telesa. Najdemo ga na najbolj prepotenih delih telesa, kot so hrbet in pazduhe.
Široka uporaba Devold Tuvegg v obliki zimskega smučanja, smučarskega alpinizma, deskanja na snegu ali teka na smučeh. Nosite gladko stran Devold Tuvegga na telesu in izkusite čudovit občutek neomejenega gibanja in svobode v neustavljivo raztegljivem materialu s popolnim prileganjem, ki se popolnoma prilega telesu, a se skoraj ne vidi. Med napornimi prostočasnimi dejavnostmi preprečite, da bi znoj tekel po telesu.
Ali si privoščite popolno sprostitev na zimski terasi, lahkotno pohodništvo ali zimsko življenje v mestu? Se raje sprehajate, ko vam pod nogami škripa sneg in vas gorsko sonce napaja z energijo? Nosite Devold Tuvegga z visoko pleteno stranjo telesa in doživite odličen občutek toplote in udobja.

  • obojestranski - široka uporaba v eni majici
  • 3 različne vrste pletenin na enem kosu oblačila - za vaše največje udobje
  • material, ki diha - boljše odvajanje znoja s površine telesa
  • mehka na otip in prilagodljiva telesu - izjemno udobje pri gibanju
  • ploski šivi in raglanovi rokavi - preprečujejo obrabo kože
  • dvojni zapestni trak z luknjo za palec - večja zaščita pred mehanskimi poškodbami
  • stranske plošče iz mrežaste tkanine - zagotavljajo raztegljivost, ohlapnost, prožnost in izjemno zračnost
  • Volna se ne topi ali zažge in zagotavlja naravno visoko zaščito pred škodljivimi UV-žarki.
Material:
3D pletenina : 99 % merino volna, 1 % elastan; teža: 250 g/m2, vlakna: 18,7 mikronov
Gladka pletenina: vlakno: 100% merino volna; teža: 190 g/m2, vlakno: 18,7 mikronov

 

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.