Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Moški funkcionalni srajca Nordblanc Nad glavo modra NBWFM7594_MOB

Moški funkcionalni srajca Nordblanc Nad glavo modra NBWFM7594_MOB

novice popust

Moška majica s kapuco Powerfleece .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

57,10
-20%
45,64

Moški funkcionalni srajca Nordblanc Nad glavo modra NBWFM7594_MOB

Moška jopa iz powerfleece materiala NORDBLANC OVERHEAD iz serije TECNOPOLAR® DRYFOR®, ki je ena od najbolje prodajanih. Zelo elastičen material. Odlično zadržuje toploto in odvaja vlago. Mikina je idealna za šport v hladnejšem vremenu, vendar jo zaradi udobnega materiala moški lahko nosijo tudi v prostem času.

Powerfleece kapuca NORDBLANC OVERHEAD iz TECNOPOLAR® DRYFOR® powerstretch flisa. Ta zelo elastičen material je že več let zelo priljubljen in se zaradi svoje elastičnosti popolnoma prilagaja vašim gibalnim potrebam. Notranji sloj mikroflisa pomaga ohranjati toploto, hkrati pa odvaja vlago in se zelo hitro suši. Zaradi svoje prilagodljivosti in vsestranskosti je primerna za vse športe, ekstremne športe in dejavnosti na prostem. Idealna športna majica, ki je tako udobna, da jo večina ljudi nosi tudi na običajen dan.

HITRO SUŠENJE

Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim.

ELASTIČNA

Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo.

DRYFOR®

Funkcionalna vlakna, ki odlično vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature.

POWERFLEECE

Lahkoten, zelo elastičen material, z mikrokraki na notranji strani za večjo toplotno izolacijo in udobje. Na zunaj je gladka in zelo prijetna na otip, zagotavlja pa odlično toplotno izolacijo in zaščito pred vetrom

Material: 90 % poliester 10 % elastan

Parametri

Blagovne znamke: Nordblanc
Intrastat: jopice in roláky - 1,00 - 61099090
Razpoložljivost : v 3 dneh

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.