Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Jakna Direct Alpine Po spletni strani gospa antracit

Jakna Direct Alpine Po spletni strani gospa antracit

novice popust

Privlačna novica! Zelo topla, a lahka izolacijska jakna za prosti čas in šport .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

232,85
-15%
197,92

Jakna Direct Alpine Po spletni strani gospa antracit

Privlačna novica! Zelo topla, a lahka izolacijska jakna za prosti čas in šport v slogu parka , izdelana iz 100 % recikliranih materialov. Za zunanji sloj smo uporabili nov, 100-odstotno recikliran, vetru odporen material Pertex Quantum, toplotno odpornost zagotavlja reciklirana izolacija Climashield APEX, tudi podloga je izdelana iz recikliranega materiala. Na splošno nam je uspelo ustvariti okolju izjemno prijazen izdelek, ki je tudi zelo funkcionalen. Uporabljeni materiali zagotavljajo zaščito pred vetrom in zadostno toplotno udobje tudi v hudem mrazu. Anatomsko oblikovan kroj in uporaba vrhunskih materialov zagotavljata visoko udobje tako med vsakodnevnim nošenjem kot med nezahtevnimi dejavnostmi na prostem.

TEHNIČNE INFORMACIJE

 • Teža: 390 g
 • Glavna sestava: 100 % recikliran poliamid, DWR - PERTEX® Quantum Izolacija: 100% recikliran poliester - CLIMASHIELD Apex - 102 g/m² Podloga: 100% recikliran poliester
 • Kroj dama (pravilen kroj)

OPIS

 • Izolirana kapuca, ki je del višjega ovratnika.
 • Ovratnik z elastično vrvico za nastavitev obsega.
 • Glavna zadrga z dvema drsnikoma z zaščitno loputo za prilagajanje svobode gibanja.
 • Dva zadrgo zapeta zadnja žepa, prekrita z izolirano nogo.
 • Notranji žep z zadrgo.
 • Elastični zaključki rokavov.
 • Anatomsko razširjen kroj v slogu parker.
 • Z eno roko zategnite oblikovani spodnji rob.
 • Izdelano v Evropi
 • Ekološko odgovorna pridelava - NARAVA PRIJATELJNA

Parametri

Blagovne znamke: Direct Alpine
Intrastat: moški bundy - 1,20 - 62104000
Razpoložljivost : v 3 dneh

Tabela velikosti

velikost ženske

jakne


XS S M L XL XXL
Dolžina roka (1) 75 77,5 80 82.4 85 87,5
hip obseg 88 94 100 106 112 118
obod 80 86 92 98 104 110

Prsih in kolka obseg se meri s spodnjim slojem. (1) nepovezanimi se meri od vratu do zapestja.


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.