Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Hlače Direct Alpine Badile Dama črna / črna

Hlače Direct Alpine Badile Dama črna / črna

novice popust

Praktične, zelo udobne hlače za celoletno uporabo. .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

147,33
-10%
132,60

Hlače Direct Alpine Badile Dama črna / črna

Idealno za pohodništvo, plezanje, pohodništvo in vse dejavnosti na prostem. Preverjeno anatomsko prileganje zagotavlja udobje za vsakega uporabnika. Namensko izdelana kombinacija dveh vrst raztegljivih in zelo trpežnih materialov - osnova je elastična Cordura z notranjo plastjo Coolmax in osnovno obdelavo za hitro sušenje (odvajanje vodne pare). Dopolnjuje ga Cordura z notranjo dodatno toplotno izolacijsko plastjo na kolenih in zadnjici (povečuje telesno temperaturo). Zasnova omogoča odsotnost in premestitev nekaterih šivov, s čimer se odpravijo morebitne poškodbe. DIRECTALPINE-jeve dolgoročno najbolje prodajane tehnične hlače, zelo priljubljene in preizkušene, ki jih naše stranke imenujejo "druga koža".

 • Delno elastičen pas, nastavljiv s pasom z zaponko.
 • Dva sprednja in en stranski žep, do katerih lahko dostopate tudi z varnostnim pasom.
 • Osnovna mešanica tkanine z vlakni Coolmax® (odvaja vlago).
 • Oblikovana kolena iz proti obrabi odporne tkanine Cordura ripstop s Thermolite® (izolacijska vlakna).
 • Oblikovan hrbtni sedež iz tkanine Cordura ripstop, odporne na obrabo, s Thermolite® (izolacijska vlakna).
 • Uporabljena je tehnologija elastičnih šivov.
 • Enostavno zapiranje nog, zaradi elastične tkanine se lahko potegne čez čevlje (možno tudi čez smučarske čevlje)
 • Izdelano v Evropi
 • Teža: 432 g (L)
 • Glavna: visoko trdna funkcionalna tkanina (78 % najlon + 10 % Coolmax® + 12 % Lycra®)
 • Kroj: ženski

Tabela velikosti

velikost ženske

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 95 99 103 107 111 113
pas 64 68 72 76 80 84
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.