Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Krila Direct Alpine Betty Lady indigo / mentol

Krila Direct Alpine Betty Lady indigo / mentol

novice popust

Privlačno in elegantno krilo. .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

116,23
-15%
98,80

Krila Direct Alpine Betty Lady indigo / mentol

Športno izolirano krilo z odlično ekološko izolacijo Prima loft® Gold Active za visoko toplotno udobje. Anatomski kroj, minimalen teža, prijetna mehkoba, pretočnost in odlična pakljivost.

Glavna sestava: 100 % poliamid (najlon), DWR - PERTEX® Quantum Air, izolacija: 133 g/m2, 100% recikliran poliester - Prima Loft® Gold Active,
Kroj: dama (pravilnega kroja)

OPIS

  • Elastičen pas z regulacijo zaponke.
  • Polna zadrga na strani, na nasprotni strani pa podaljšek krila z zadrgo za boljšo mobilnost pri plezanju.
  • Kompresijo lahko zapakirate v notranji žep (najmanjša prostornina in teža).
  • Vrvica z eno roko na spodnjem robu krila.
  • Izdelano v Evropi

Tabela velikosti

velikost ženske

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 95 99 103 107 111 113
pas 64 68 72 76 80 84
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.