Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Hlače Direct Alpine Boki gospa bencin/mentol

Hlače Direct Alpine Boki gospa bencin/mentol

novice popust

Zelo kakovostne ženske hlače .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

139,55
-10%
125,60

Hlače Direct Alpine Boki gospa bencin/mentol

Vsestranske, funkcionalne in izjemno udobne ženske hlače za visoko aerobne dejavnosti - hitre gorske vzpone, zahtevne via ferrate, alpinizem, tek na smučeh itd. - dodali smo okolju prijazen material. Odlično prilegajoč se anatomsko oblikovan kroj združuje tri funkcionalne materiale za optimalno zračnost in toplotno udobje, hkrati pa ohranja visoko vzdržljivost. Debelejši material na kolenih in hrbtu s prijetno plastjo coolmaxa dopolnjuje lahek, proti obrabi odporen in zelo zračen material. Za udobje poskrbijo tudi elastični deli na sedlu in kolenih. Hlače so zasnovane za najrazličnejše aktivnosti na prostem skozi vse leto in so sanjske za vse gorske navdušence ter ljubitelje hitrega in lahkega sloga.

Teža: 258 g
Glavna 1: 89 % poliamid (recikliran najlon) + 11 % poliuretan (Spandex), DWR - 4-smerno raztegljiva lahka tkanina, glavna 2: 78 % poliamid (najlon) + 12 % poliuretan (Lycra® ) + 10 % poliester (Coolmax®) - visoko trdna funkcionalna tkanina, podpora: Vmesna tkanina: 80 % poliamid
Kroj: dama (pravilnega kroja)

OPIS

  • Udoben pas s širokim elastičnim trakom z logotipom DA.
  • Odlično dostopen elastičen mrežast žep na stegnu za majhne predmete (gel, palico, rokavice itd.) in en žep na zadrgo.
  • Odsevni trakovi na stegnih in spodnjih razporkih za večjo pasivno varnost.
  • Natisnjena Direct Alpine na hrbtni strani leve noge.
  • Konci nog s stranskimi zadrgami in elastičnim klinom za udobno vlečenje čez smučarske čevlje in škornje.
  • Izdelano v Evropi

Tabela velikosti

velikost ženske

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 95 99 103 107 111 113
pas 64 68 72 76 80 84
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.