Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Jakna Direct Alpine Bora Lady indigo / mentol

Jakna Direct Alpine Bora Lady indigo / mentol

popust

Kakovostna ženska jakna za na prostem .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

201,75
-15%
171,49

Jakna Direct Alpine Bora Lady indigo / mentol

Nova zasnova modela Bora Lady temelji na uspehu prejšnjega modela. Z uporabo izolacije POLARTEC® Alpha in zunanjega materiala PERTEX® Quantum Air smo dosegli lahkotnost, odpornost na veter in funkcionalnost. Zaradi vsega tega je Boru eden najboljših izdelkov za aktivno gibanje v hladnejšem vremenu, kot so alpinizem, plezanje in VHT. Odlična je za uporabo kot klasični zunanji sloj, predvsem pa kot izolacijski sloj, primeren za različne dejavnosti na prostem. Stranski elastični deli zagotavljajo veliko svobode med aktivnim gibanjem. Ta jakna bo dobro služila kot rezervna možnost za vaš nahrbtnik, saj vam bo po potrebi nudila veliko toplotnega udobja.

Teža: 350 g
Glavna sestava: 100 % poliamid (najlon), DWR - PERTEX® Quantum Air, izolacija: POLARTEC® APLHA, podpora: 100 % recikliran poliester: Sestava: 89 % poliamid (recikliran najlon) + 11 % poliuretan (Spandex), DWR - 4-smerno raztegljiva lahka tkanina
Kroj: dama (pravilnega kroja)
OPIS

  • Lahka izolirana kapuca.
  • Elastične stranske ploskve in spodnji del rokavov po vsej dolžini za boljše prileganje po celotni dolžini jakne.
  • Anatomsko oblikovani rokavi z elastično manšeto.
  • Dva žepa z zadrgo.
  • Zategovanje spodnjega roba.
  • Izdelano v Evropi

Parametri

Blagovne znamke: Direct Alpine
Intrastat: moški bundy - 1,20 - 62104000
Razpoložljivost : v 3 dneh

Tabela velikosti

velikost ženske

jakne


XS S M L XL XXL
Dolžina roka (1) 75 77,5 80 82.4 85 87,5
hip obseg 88 94 100 106 112 118
obod 80 86 92 98 104 110

Prsih in kolka obseg se meri s spodnjim slojem. (1) nepovezanimi se meri od vratu do zapestja.


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.