Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Hlače Direct Alpine Mountainer Tehnična stran sivomodra/bencin

Hlače Direct Alpine Mountainer Tehnična stran sivomodra/bencin

popust

Naslednik legendarnih hlač za na prostem Mountainer

.. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

124,00
-15%
105,40

Hlače Direct Alpine Mountainer Tehnična stran sivomodra/bencin

Naslednik legendarnih outdoor hlač Mountainer v tehnični zasnovi popolnoma zadovolji vse ljubitelje originalnega modela. Ta temelji na zelo iskani klasični zasnovi ojačanih kolen in zadnjega sedeža, ki je v tem primeru dopolnjena z lažjimi funkcionalnimi materiali za večjo funkcionalnost in udobje uporabnika. Na novo uporabljen dopolnilni okolju prijazen material zagotavlja večje udobje pri nošenju in manjšo težo. Zato so idealne hlače za številne dejavnosti na prostem, kot so pohodništvo, ferate, pohodništvo v gorah in vsakodnevno nošenje. Odlično razmerje med kakovostjo in ceno glede na udobje, izjemno vzdržljivost in uporabnost. Najvišja vrednost za denar, hlače za dolgoletno uporabo.

TEHNIČNE INFORMACIJE

 • Barva: sivomodra/bencin
 • Teža: 470 g (L)
 • Glavna 1: 85% poliamid (najlon) + 15% poliuretan (Spandex), DWR - raztegljiva tkanina Rip-stop
 • Kroj: moški (REGULAR FIT)

OPIS

 • Zanke za pritrditev stremen.
 • Delno elastičen pas z nastavljivim pasom.
 • Klop z dvema nasprotnima zadrgama.
 • Dva žepa z zadrgo in dodaten žep z zadrgo na stegnu.
 • Ojačitev kolen, hrbtnega dela sedeža in spodnjega notranjega roba nog.
 • Anatomsko oblikovana kolena.
 • Spodnji rob nog z notranjim klinom, nastavitev širine.
 • Izdelano v Evropi
 • Omejena izdaja

Tabela velikosti

Moške velikosti - Neposredna Alpine

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 96 100 104 108 112 114
pas 74 78 82 86 90 94
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.