Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Hlače Direct Alpine Patrol khaki

Hlače Direct Alpine Patrol khaki

popust

Praktične, močne in vzdržljive hlače za najrazličnejše načine uporabe. .. Več

92,91
-15%
78,97

Hlače Direct Alpine Patrol khaki

Praktične, močne in trpežne hlače za najširšo uporabo v EKOLOŠKI izvedbi. Dolgo časa ene najbolje prodajanih in najbolje ocenjenih hlač pri naših kupcih. Močna, zelo trpežna in udobna zasnova s tehničnimi dodatki. Uporabljen raztegljiv material zagotavlja udobje pri nošenju. Idealne vsestranske hlače za najrazličnejše dejavnosti na prostem in priložnostno nošenje. Odlično razmerje med udobjem, vzdržljivostjo in uporabnostjo ter ceno. Najvišja vrednost za denar, hlače za dolga leta. Uporabljen raztegljiv okolju prijazen material povečuje udobje pri nošenju

TEHNIČNE INFORMACIJE
  • Barva kaki
  • Teža 433 g (L)
  • Material Glavnina: 60 % poliamid (recikliran najlon) + 40 % poliester (DuPont™ Takrona®), DWR - tkanina Envilon®, odporna na obrabo
  • Kroj moški (REGULAR FIT)
OPIS
  • Delno elastičen pas z nastavljivim pasom
  • Dva sprednja žepa na zadrgo, en žep na zadrgo na stegnu, dodaten zavarovan zadnji žep
  • Anatomsko oblikovana kolena
  • Enotni zaključek noge za enostavno prilagajanje in krajšanje
  • Lange časovno najbolje prodajane hlače iz kolekcije Direct Alpine
  • Izdelano v Evropi

Tabela velikosti

Moške velikosti - Neposredna Alpine

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 96 100 104 108 112 114
pas 74 78 82 86 90 94
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.