Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Hlače Direct Alpine Hueco petrol/kamel

Hlače Direct Alpine Hueco petrol/kamel

popust

Enostavnejše hlače Hueco po ugodni ceni. .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

61,81
-15%
52,54

Hlače Direct Alpine Hueco petrol/kamel

Zasnovan za vse plezalce, boulderiste in navdušence na prostem, ki iščejo maksimalno udobje. Anatomsko natančen kroj s stopničastim klinom uporablja pametno pozicioniranje, da se raztegljivost posameznih prilegajočih se delov umesti v prijetno lahek elastičen material. Hlače se tako odlično prilegajo telesu in se prilagajajo vsem plezalnim gibom. Elastičen pas, ki je delno iz gume, ne ovira pod pasom za oprsnico. Čisto obliko hlač dopolnjujeta vezenina Direct Alpine in zanka za zobno ščetko

  • Pas je delno iz gume z logotipom Direct Alpine
  • Dva prozorna sprednja žepa
  • Okrasna zanka za zobno ščetko in izvezen logotip na zadnji strani desne noge
  • Prosti zaključki nogavic
  • Raztegljiv položaj na vsakem kosu za največje udobje in odlično gibljivost nog
  • Okoljsko odgovorna proizvodnja - prijazno do narave
  • Teža: 340 g (L)
  • Material: glavni: raztegljiva tkanina iz BIO bombaža (97 % bombaža + 3 % spandeksa)

Tabela velikosti

Moške velikosti - Neposredna Alpine

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 96 100 104 108 112 114
pas 74 78 82 86 90 94
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.