Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Majica Direct Alpine Yoga Lady rosewood

Majica Direct Alpine Yoga Lady rosewood

popust

Nova lahka ženska majica s kratkimi rokavi v elegantnem in modnem dizajnu. .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

34,60
-15%
29,41

Majica Direct Alpine Yoga Lady rosewood

Lahka ženska majica s kratkimi rokavi v elegantnem in modnem dizajnu. Do popolnosti je dosežena s prefinjenimi, praktičnimi in hkrati privlačnimi ženskimi detajli. Razrezani rokavi, zaključeni z okrasnim vozlom, nežno odkrivajo ramena in puščajo dovolj prostora za debelejše roke svetlolasih žensk. Spodnji rob srajce lahko ležerno teče čez boke ali pa ga z okrasno vrvico na spodnjem robu potegnete navzdol in srajco zataknete pod njim - odlična rešitev zlasti za vroče dni. Ohlapnejši kroj priznava obline ženskega telesa, vendar pušča veliko svobode gibanja. Raztegljiva in lahka bombažna pletenina z meliernim učinkom je prijetna na otip, diha in se hitro suši. Te lastnosti predestinirajo majico za številne dejavnosti za vsakodnevno uporabo, aerobne športe, pa tudi za pisarno, kino, potovanja in počitnice

  • Sodoben "trendovski" modni videz
  • Izvirno oblikovani rokavi, ki razkrivajo ramena
  • Regulacija spodnjega roba pasu z okrasno vrvico
  • Izdelano v EVROPI
  • Okoljsko odgovorna proizvodnja - prijazno do narave
  • Teža:138 g (M)
  • Glavna sestavina:pletenina z zanko (100 % bombaž); 150 g/m2
  • Kroj:ženski

Tabela velikosti

velikost ženske

jakne


XS S M L XL XXL
Dolžina roka (1) 75 77,5 80 82.4 85 87,5
hip obseg 88 94 100 106 112 118
obod 80 86 92 98 104 110

Prsih in kolka obseg se meri s spodnjim slojem. (1) nepovezanimi se meri od vratu do zapestja.


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.