Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Majica Direct Alpine Taknora Lady antracit (srce)

Majica Direct Alpine Taknora Lady antracit (srce)

popust

Zelo lepa majica .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

31,06
-15%
26,40

Majica Direct Alpine Taknora Lady antracit (srce)

Zelo prijetna majica z modnim krojem in privlačnim motivom. Visokokakovostna pletenina z mešanico likre. Odlična za plezanje in vsakodnevno nošenje

OPIS

  • Izdelano v Evropi

TEHNIČNE INFORMACIJE

  • Barva: antracit (srce)
  • Teža: 119 g (L)
  • Material: Sestavni del: 96% organski bombaž + 4% poliuretan (elastan), 180 g/m²
  • Kroj: lady (REGULAR FIT)

Tabela velikosti

velikost ženske

jakne


XS S M L XL XXL
Dolžina roka (1) 75 77,5 80 82.4 85 87,5
hip obseg 88 94 100 106 112 118
obod 80 86 92 98 104 110

Prsih in kolka obseg se meri s spodnjim slojem. (1) nepovezanimi se meri od vratu do zapestja.


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.