Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Hlače Direct Alpine Campus kamela / bencin

Hlače Direct Alpine Campus kamela / bencin

popust

"Plezalne" hlače modernega progresivnega dizajna. .. Več

Razpoložljivost : Na zalogi

77,36
-15%
65,76

Hlače Direct Alpine Campus kamela / bencin

Uporabljeni lahki in elastični material, ki je bil preizkušen že leta, skupaj z anatomsko natančnim krojem in izrazito oblikovanimi koleni zagotavljajo lastniku maksimalno udobje med katero koli aktivnostjo na prostem. Hlače so primerne za plezanje in balvaniranje, pa tudi za druge športne aktivnosti na prostem, pohodništvo in nenazadnje tudi za vsakodnevno nošenje v prostem času.

  • Nastavljiv pas s pasom s kovinsko zaponko in zankami pasu Direct Alpine.
  • Dva zapletena žepa, en zapleten zadnji žep.
  • Zanka za krtačo in vrečka iz magnezija.
  • Anatomsko oblikovana kolena.
  • Možnost pritrditve konca nog z elastično vrvico.
  • Vezeni logotip Direct Alpine na zadnji strani hlač.
  • Ekološko odgovorna pridelava - NARAVA PRIJATELJNA
  • Teža: 340 g (L)
  • Material: glavni del: raztegljiva BIO bombažna tkanina (97% bombaž + 3% spandex)

Tabela velikosti

Moške velikosti - Neposredna Alpine

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 96 100 104 108 112 114
pas 74 78 82 86 90 94
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.