Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

hlače Direct Alpine Boki dama bencin / mentol

hlače Direct Alpine Boki dama bencin / mentol

popust

Univerzalne, funkciShelne in izjemno udobne ženske hlače .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

139,55
-15%
118,62

hlače Direct Alpine Boki dama bencin / mentol

Univerzalne, funkciShelne in izjemno udobne ženske hlače za izredno aerobne dejavnosti - hitri vzponi v gore, zahtevni via ferati, smučarski alpinizem, tek na smučeh itd. Smo dopolnili z okolju prijaznim materialom. Popolnoma prilegajoč se anatomsko oblikovan kroj združuje tri funkciShelne materiale, da doseže optimalno zračnost, toplotno udobje in hkrati ohranja visoko vzdržljivost. Debelejši material na kolenih in hrbtu s prijetno plastjo coolmax dopolnjuje lahek material, odporen proti obrabi, z visoko zračnostjo. Za udobje poskrbijo tudi elastični deli na sedlu in spodnjem kolenu. Hlače so namenjene najširšemu spektru dejavnosti na prostem skozi vse leto in uresničijo sanje vsem gorskim navdušencem in ljubiteljem hitrega in lahkega sloga.

OPIS
  • Udoben pas s široko elastično gumo z logotipom DA.
  • Popolnoma dostopen elastičen mrežasti žep na stegnu za drobnarije (gel, palica, rokavice itd.) In en žep na zadrgo.
  • Odsevni okraski na stegnih in spodnjih režah za večjo pasivno varnost.
  • Keenposreden alpski tisk na zadnji strani leve noge.
  • Konci nog s stranskimi zadrgami in elastičnim klinom za udobno vlečenje smuči in pohodniških čevljev.
  • Protizdrsna guma v spodnjem robu hlač.
  • Omejena kombinacija barv črna / rjava
  • Izdelano v Evropi

Tabela velikosti

velikost ženske

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 95 99 103 107 111 113
pas 64 68 72 76 80 84
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.