Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

jakna Direct Alpine Talung dama palisander / opeka

jakna Direct Alpine Talung dama palisander / opeka

popust

Pohodniška trda jakna .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

225,07
-15%
191,31

jakna Direct Alpine Talung dama palisander / opeka

Ženska različica zelo dobro sprejetega modela turistične trde jakne Talung . Ta praktična nepremočljiva jakna je preprostejše konstrukcije, vendar se zaradi skrbno izdelanega kroja popolnoma prilega. Lastniku bo ponudil neverjetno udobje nošenja in hkrati visoko stopnjo zaščite pred slabim vremenom. Natančno odrezana kapuca z vrhom in dvosmernim zategovanjem ne omejuje pogleda. Dva prostorna glavna žepa z zadrgo dopolnjujeta en prsni koš in en notranji žep, tako da lahko sprejmejo vse, kar potrebujete. Kroj jakne se namerno podaljša za večjo zaščito. Dekorativni šiv jakne okoli žepov, v spodnjem robu in na koncih rokavov poudarja ženstven videz modela. Zato je idealna jakna ne Self za pohodništvo in zmerno zahtevne prireditve v gorah, temveč tudi za vsakodnevno civilno obleko.

  • Anatomsko rezana, dobro prilegajoča se kapuca z večsmernim zategovanjem.
  • Visok zaščitni ovratnik pod brado.
  • Dva glavna žepa z zadrgo, en prsni žep z zadrgo in dodaten notranji žep z zadrgo.
  • Privlačni okrasni šivi in detajli.
  • Zategovanje spodnjega roba jakne z eno roko.
  • Izdelano v EVROPI
  • Ekološko odgovorna pridelava - NARAVA PRIJATELJNA

Teža: 318 g (M)
Material: Podlaga: Trdi sloj laminiran DERMIZAX 1-slojni - zunanji: visoko trdna funkciShelna tkanina 100% PAD, DWR (brez PFOA, ECO prijazno) 2-slojni - membrana: DERMIZAX - 20.000 mm H2O / 8.000 g / m2 / 24 hr., 100% PUR 3-slojni - notranji: 100% PAD 100% zaprti šivi
Kroj: ženski

Tabela velikosti

velikost ženske

jakne


XS S M L XL XXL
Dolžina roka (1) 75 77,5 80 82.4 85 87,5
hip obseg 88 94 100 106 112 118
obod 80 86 92 98 104 110

Prsih in kolka obseg se meri s spodnjim slojem. (1) nepovezanimi se meri od vratu do zapestja.


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.