Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

(Razprodano) pletene otroci Merino odejo Kama Q107 109

(Razprodano) pletene otroci Merino odejo Kama Q107 109

Otroška odeja iz pletenega pletiva. .. Več

pletene otroci Merino odejo Kama Q107 109

Dojenčki ležijo v puhasti pleteni odeji iz 100% merino volne kot v odeji. Najboljša čista naravna vlakna imajo certifikat bluesign®, pod strogim varnostnim nadzorom in njegova proizvodnja ne obremenjuje okolja.

 • material Schoeller 100% Merino volna
 • Bluesign® certifikat o najvišji okolju prijaznosti in varnosti
 • mere: 70x90 cm
 • tri barvne različice
 • enostavno vzdrževanje
 • narejeno na Češkem

Preja - 100% volna merino
Kompleksna, naravna, funkciShelna vlakna so naravno mehka in se ne praskajo, so antibakterijska in odporna proti vonjavam, idealno uravnavajo temperaturo, segrejejo tudi v mokrem stanju, so antialergična in odporna na UV sevanje. Predelano brez uporabe klora s tehnologijo EXP4.0 za enostavno pranje v pralnem stroju. Bluesign®APPROVED - certifikat o najvišji okolju prijaznosti in varnosti.

OSNOVNA PRAVILA ZA OBDELAVO IZDELKOV IZ MERINO VOLNE
Izdelek je mogoče prati v pralnem stroju. Uporabljajte Self program za volno, ki upošteva bolj nežno pranje (primerna temperatura in zmanjšana hitrost ožemanja).
Izdelek lahko ročno operete v mlačni kopeli do 30 ° C. Nato nežno stisnite in posušite v vodoravnem položaju, najbolje na brisači. Med izpiranjem postopoma znižujte temperaturo kopeli, da preprečite padavine ali deformacije.

Uporaba nežni detergenti, namenjeni volni tako za pranje v roki kot v pralnem stroju.

Izdelka ne sušite na grelniku. Če ogrevanje preseže temperaturo 30 ° C, (in to je povsem normalno) se bo tudi voda v pleteninah segrela nad 30 ° C in izdelek bo kondenziral na enak način kot med nepravilnim pranjem - ne uporabljajte mehčalca!

POZOR!
PRANJE V VROČI VODI (VEČ KOT 30 ° C) IN DOLUGO MLINENJE V PRALNEM STROJU ZADUŽIJO IZDELEK, PLETITE TKANIN IN ZBIRATE. PROTI TEMU IZDELKU NI MOGOČE PRITOŽITI.

    Vaše Božično drevo

    Merino vlna®

    Merino volna je zelo fini (približno 14 do 25 mikronov), 50-150 mm rezanih, zavihanimi trda, mehka, relativno nizek sijaj. Pasma se je razvila v Španiji leta 1700, v zadnjih več kot 100 let, pa ima Avstralija (skupaj z Novo Zelandijo) v tovrstno prevlado. Australian Merino Saxon daje letno Peppin 3.5-6 kg in 18 kg Merino volne znoj. Povprečni donos (delež celotnega čistega vlaken rezanih) presega 50%.

    • Merino volna je lahko za ogrevanje in hlajenje telesa. Ima odlično sposobnost, da odstrani vlago iz telesa v stanju pare.
    • Z vidika funkcij, ena od najpomembnejših funkcij. lahko absorbirajo vlage do 35% svojih zmogljivosti brez človeškega občutka.
    • Volna ni primerno okolje za bakterijsko življenje.
    • Merino volna kup debelino 15-25 mikronov. Večina ljudi začeli čutiti praske vlaken debelejše od 28 mikronov. Tanjše vlakna ne praskajte, saj stiku s kožo bend.

    Newsletter

    O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.