gamisport.si » Podloge in žimnice » Odeje » pletene otroci Merino odejo Kama Q107 109

pletene otroci Merino odejo Kama Q107 109

Izdelki na zalogi v glavnem skladišču (Bystřice) so pripravljeni za takojšnje odpošiljanje. v 3 dneh

Cena z DDV62,62
Originalna cena
69,58
Dodaj med priljubljene
SEZNAM ŽELJA
Kama
Več od te blagovne znamke Kama

Dojenčki ležijo v puhasti pleteni odeji iz 100% merino volne kot v odeji. Najboljša čista naravna vlakna imajo certifikat bluesign®, pod strogim varnostnim nadzorom in njegova proizvodnja ne obremenjuje okolja.

 • material Schoeller 100% Merino volna
 • Bluesign® certifikat o najvišji okolju prijaznosti in varnosti
 • mere: 70x90 cm
 • tri barvne različice
 • enostavno vzdrževanje
 • narejeno na Češkem

Preja - 100% volna merino
Kompleksna, naravna, funkciShelna vlakna so naravno mehka in se ne praskajo, so antibakterijska in odporna proti vonjavam, idealno uravnavajo temperaturo, segrejejo tudi v mokrem stanju, so antialergična in odporna na UV sevanje. Predelano brez uporabe klora s tehnologijo EXP4.0 za enostavno pranje v pralnem stroju. Bluesign®APPROVED - certifikat o najvišji okolju prijaznosti in varnosti.

OSNOVNA PRAVILA ZA OBDELAVO IZDELKOV IZ MERINO VOLNE
Izdelek je mogoče prati v pralnem stroju. Uporabljajte Self program za volno, ki upošteva bolj nežno pranje (primerna temperatura in zmanjšana hitrost ožemanja).
Izdelek lahko ročno operete v mlačni kopeli do 30 ° C. Nato nežno stisnite in posušite v vodoravnem položaju, najbolje na brisači. Med izpiranjem postopoma znižujte temperaturo kopeli, da preprečite padavine ali deformacije.

Uporaba nežni detergenti, namenjeni volni tako za pranje v roki kot v pralnem stroju.

Izdelka ne sušite na grelniku. Če ogrevanje preseže temperaturo 30 ° C, (in to je povsem normalno) se bo tudi voda v pleteninah segrela nad 30 ° C in izdelek bo kondenziral na enak način kot med nepravilnim pranjem - ne uporabljajte mehčalca!

POZOR!
PRANJE V VROČI VODI (VEČ KOT 30 ° C) IN DOLUGO MLINENJE V PRALNEM STROJU ZADUŽIJO IZDELEK, PLETITE TKANIN IN ZBIRATE. PROTI TEMU IZDELKU NI MOGOČE PRITOŽITI.

    Dodano Mesec nazaj

    Razpoložljivost : v 3 dneh