Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

pletene otroci Merino odejo Kama Q105 101

pletene otroci Merino odejo Kama Q105 101

popust

Otroška odeja iz plastičnih pletenin. .. Več

54,03 € -10% 48,63 €

pletene otroci Merino odejo Kama Q105 101

Dojenčki ležijo v puhasti pleteni odeji kot v odeji. Najboljša vlakna so certificirana s strani bluesign®, pod strogim varnostnim nadzorom in njegova proizvodnja ne obremenjuje okolja.

 • material Schoeller 45% merino volna 55% akril
 • Bluesign® certifikat o najvišji okolju prijaznosti in varnosti
 • velikost 70x90 cm
 • enostavno vzdrževanje
 • narejeno na Češkem

Preja - 45/55 Merino volna / akril
Kombinacija fine merino volne in volumetričnega akrila odlikuje mehkoba, puhastost in toplina. Bluesign®APPROVED - certifikat o najvišji okolju prijaznosti in varnosti.

OSNOVNA PRAVILA ZA OBDELAVO IZDELKOV IZ MERINO VOLNE
Izdelek je mogoče prati v pralnem stroju. Uporabljajte Self program za volno, ki upošteva bolj nežno pranje (primerna temperatura in zmanjšana hitrost ožemanja).
Izdelek lahko ročno operete v mlačni kopeli do 30 ° C. Nato nežno stisnite in posušite v vodoravnem položaju, najbolje na brisači. Med izpiranjem postopoma znižujte temperaturo kopeli, da preprečite padavine ali deformacije.

Uporaba nežni detergenti, namenjeni volni tako za pranje v roki kot v pralnem stroju.

Izdelka ne sušite na grelniku. Če ogrevanje preseže temperaturo 30 ° C, (in to je povsem normalno) se bo tudi voda v pleteninah segrela nad 30 ° C in izdelek bo kondenziral na enak način kot med nepravilnim pranjem - ne uporabljajte mehčalca!

POZOR!
PRANJE V VROČI VODI (VEČ KOT 30 ° C) IN DOLUGO MLINENJE V PRALNEM STROJU ZADUŽIJO IZDELEK, PLETITE TKANIN IN ZBIRATE. PROTI TEMU IZDELKU NI MOGOČE PRITOŽITI.

    Vaše Božično drevo

    Merino vlna®

    Merino volna je zelo fini (približno 14 do 25 mikronov), 50-150 mm rezanih, zavihanimi trda, mehka, relativno nizek sijaj. Pasma se je razvila v Španiji leta 1700, v zadnjih več kot 100 let, pa ima Avstralija (skupaj z Novo Zelandijo) v tovrstno prevlado. Australian Merino Saxon daje letno Peppin 3.5-6 kg in 18 kg Merino volne znoj. Povprečni donos (delež celotnega čistega vlaken rezanih) presega 50%.

    • Merino volna je lahko za ogrevanje in hlajenje telesa. Ima odlično sposobnost, da odstrani vlago iz telesa v stanju pare.
    • Z vidika funkcij, ena od najpomembnejših funkcij. lahko absorbirajo vlage do 35% svojih zmogljivosti brez človeškega občutka.
    • Volna ni primerno okolje za bakterijsko življenje.
    • Merino volna kup debelino 15-25 mikronov. Večina ljudi začeli čutiti praske vlaken debelejše od 28 mikronov. Tanjše vlakna ne praskajte, saj stiku s kožo bend.

    Newsletter

    O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.