gamisport.si » Kape in rute » Balaclava, maske » Otroci flis pupa Kama DB23 108

Otroci flis pupa Kama DB23 108

Otroška elastična kapuca iz recikliranega PERPETUAL flisa. .. Več

Izdelki na zalogi v glavnem skladišču (Bystřice) so pripravljeni za takojšnje odpošiljanje. v 3 dneh

Cena z DDV19,94
Originalna cena
22,16
Tabela velikosti
Dodaj med priljubljene
SEZNAM ŽELJA
Kama
Več od te blagovne znamke Kama

Otroška elastična kapuca iz recikliranega PERPETUAL flisa.

    Otroška kapuca je izdelana iz kakovostnega flisa italijanskega podjetja Pontetorto. Elastičnost materiala omogoča, da se potegne pod brado. Ploščati šivi in prišiti okraski zagotavljajo maksimalno udobje. Ta izdelek je iz naše nove posebne linije, ki uporablja ekološki program 100-odstotnega recikliranja steklenic PET, imenovanega "perPETual". Gre za edinstveno tehnologijo, kjer je na začetku plastična steklenica in na koncu visokokakovostna vlakna s certifikatom Oeko-Tex® Standard 100 za uporabo v oblačilni industriji. KAMA se tako uvršča med svetovne blagovne znamke, ki si prizadevajo za okoljsko trajnost. Za napo uporabljamo približno 3 steklenice za hišne ljubljenčke.

    • material naPETualni flis 320g
    • šivan rob
    • enostavno vzdrževanje
    • narejeno na Češkem
    • Velikost XS (42-46cm)
    Flis - večni
    Kakovosten flis iz plastičnih steklenic. Naša vizija je svet, kjer rabljene plastične steklenice ne bodo le težki odpadki, ampak material, ki ga je mogoče večkrat uporabiti.

    OSNOVNA PRAVILA ZA OBDELAVO IZDELKOV IZ MERINO VOLNE
    Izdelek je mogoče prati v pralnem stroju. Uporabljajte Self program za volno, ki upošteva bolj nežno pranje (primerna temperatura in zmanjšana hitrost ožemanja).
    Izdelek lahko ročno operete v mlačni kopeli do 30 ° C. Nato nežno stisnite in posušite v vodoravnem položaju, najbolje na brisači. Med izpiranjem postopoma znižujte temperaturo kopeli, da preprečite padavine ali deformacije.

    Za ročno in strojno pranje uporabljajte blage detergente iz volne.

    Izdelka ne sušite na grelniku. Če ogrevanje preseže temperaturo 30 ° C, (in to je povsem normalno) se bo tudi voda v pleteninah segrela nad 30 ° C in izdelek bo kondenziral na enak način kot med nepravilnim pranjem - ne uporabljajte mehčalca!

    POZOR!
    PRANJE V VROČI VODI (VEČ KOT 30 ° C) IN DOLUGO MLINENJE V PRALNIH STROJIH ZAVRNITE IZDELEK, PLETITE KRZNO IN ZGUBITE. PROTI TEMU IZDELKU NI MOGOČE PRITOŽITI.

     Dodano Pred dvema mesecema

     Razpoložljivost : v 3 dneh