Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

hlače Direct Alpine Jukatan indigo / mentol

hlače Direct Alpine Jukatan indigo / mentol

popust

Novinka! Pod starim imenom se skrivajo povsem nove hlače. .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

85,13
-10%
76,62

hlače Direct Alpine Jukatan indigo / mentol

Novinka! Ženske hlače za prosti čas iz udobnega raztegljivega materiala v mladem privlačnem dizajnu. Skratka, univerzalne in zelo udobne, ne Self "plezalne" hlače. Zahvaljujoč prefinjenemu udobnemu kroju so odlični za plezanje ali balvaniranje, pa tudi za vsakdanje priložnostne obrabe. Attractive asimetrična barvna zasnova s kontrastnimi šivi poudarja podobo vsake stranke.

  • Nastavljiv pas s pasom in zaponko skupaj z direktnimi alpskimi zankami pasu.
  • Prostorni enojni žepi, dva spredaj, en dodatni in en zaščiten zadaj.
  • Praktična muha, udoben elastičen stopenjski klin.
  • Oblikovana kolena.
  • Kontrastni elastični šivi in oblikovne podrobnosti ustvarjajo privlačen slog casual.
  • Zanka za vrečko za revijo.
  • Vyrobeno v ČR

Parametri:

Teža: 315 g (L)
Material: 96% bombaž + 4% elastan (PAD) (zmehčan, oborjen)
Fit: dame
Izrezan dizajn: Univerzalni

Tabela velikosti

velikost ženske

hlače


XS S M L XL XXL
dolžina stranskih hlače 95 99 103 107 111 113
pas 64 68 72 76 80 84
sedež vezje 92 96 100 104 108 112


Prosimo, upoštevajte tabelo velikost za referenco. Natančne dimenzije posameznih delov za različne proizvode lahko razlikuje - odvisno od konkretnega gradiva in dejavnosti, za katero je namenjen. Ne pozabite, da je izbira primerne velikosti vedno zelo individualno, lahko vsak uporabnik raje drugačno vrsto reza (vs strožji ohlapnejši, daljše vs krajše itd).

Reže so vsi naši izdelki, ki temelji na enem samem dnu. Torej, če ste že nam testirali velikosti L in paše ti, torej, druge izdelke velikost. L boš sedel. Če želite preveriti, najti svojo velikost v tabeli velikosti (ukrep brez obleke). Dejstvo, da je nekaj L (npr hudič Cepin jakna in suknjič) velikost (širina) razlikuje po svoji zasnovi. Naša oblačila lahko zloži in zato Devil plašč (L), kot vrha, je večja od Varovalo plašč (L). Tako so vsi sloji oblačil (perila iz podního po vrhu) velikost L, ne združujemo več velikosti.

Obstajajo nekatere razlike v seriji. Za sta alpinizem in top kosi sorazmerno več v telesu, so ti izdelki, posebej zasnovana za uporabo in anatomsko pripravi dejavnosti je pomembna.
Nasprotno, v seriji OUTDOOR ACTIVE Street in so enake velikosti (ustreza velikost. Tabelo) kosi svoboden in omogočajo morebitno razslojevanje pod jakno in hlače. Universal, uporabo skozi vse leto za vse dejavnosti, za te serije zaželeno.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.