gamisport.si » Termo oblačila » Spodnje hlače » 3/4 spodnje hlače Devold Tinden Spacer Moški GO 301 149 B 940A

3/4 spodnje hlače Devold Tinden Spacer Moški GO 301 149 B 940A

Moško toplo toplo udobno 3/4 Devold Tinden. .. Več

Izdelki na zalogi v glavnem skladišču (Bystřice) so pripravljeni za takojšnje odpošiljanje. v 3 dneh

Cena z DDV113,96
Originalna cena
134,07
Tabela velikosti
Devold
Več od te blagovne znamke Devold

Moško toplo toplo udobno 3/4 Devold Tinden.

Moška funkciShelna toplotna izolacija 3/4 iz serije DEVOLD® TINDEN SPACER. Ali ste veseli, ko vas zima in mraz ne zajameta sredi zasneženih gora? Se vam zdi, da se vam temperatura okolice zmanjšuje, ko noge postanejo okorele in v mislih štejete "roza tablete"? Ponujamo izjemno udobno, mehko in elegantno rešitev v obliki hlač Tinden Spacer 3/4. Narejene so iz močnejšega materiala z visokim deležem volne Merino, ki vas bo zagotovo ogrela in ohranila vaše telo v popolnem udobju. Plošče v naročju in na nogah so narejene iz lepše 100% merino volne za dodatno udobje! Elastični pas se odlično prilagaja, se ne reže in ne povzroča neprijetnih pritiskov na koži.
Odprava Apalucha, zimski adrenalin ali hladna pisarna. Enjoy v vsakem trenutku dneva in si oblecite Tinden Spacer termo izolirane 3/4 hlače. Ali kot spodnja plast pod smučarskimi hlačami ali kot zgornja plast. 3/4 hlače so popoln spremljevalec za vsako popoldne ali večer, preživet v gorski koči v družbi prijateljev in družine. Funkcijske moške toplotne izolacije 3/4 hlače Tinden Spacer lahko uporabljate praktično od jutra do večera.
Debelejša vlakna in večja teža materiala za mešanje volne Merino naredijo hlače Tinden Spacer 3/4 idealne za širok spekter uporabe v hladnih pogojih.
Ne glede na to, ali vaš dan zaznamujejo šport, maksimalno delo, izleti v neznane pokrajine ali popoln in potopljiv počitek. Moške funkciShelne 3/4 hlače Tinden Spacer polepša vaše telo s popolno prileganjem in ogreje.
Devold® Tinden Spacer iz 75% visokokakovostne merino volne in 24% poliestra je udoben, dihan, mehak in prijeten na dotik. Naravno odporen proti vonjavam. Odlična lastnost zlasti med večdnevno uporabo in športnimi zmogljivostmi brez možnosti pranja ali preoblačenja. Merino volna zagotavlja toplotne izolacijske lastnosti, stabilnost oblike sintetičnih vlaken in odpornost na poškodbe, ki jih povzroči običajna obraba.
Zdravje in varnost zagotavlja certifikat OEKO-TEX®. Blagovna znamka Devold ustreza strogim merilom mednarodnega sistema testiranja in certificiranja tekstila.

  • Popolno prileganje prepozna parametre moškega telesa
  • prožen material omogoča svobodo gibanja
  • Plošče v naročju in na nogah - mehkejše, prožnejše, izredno udobne
  • ravne šive - odpravljajo sekanje
  • pralni in sušilni stroj
  • Material: 75% merino volna, 24% poliester, 1% elastan
  • Teža : 320 g / m2
  • Vlakna : 18,7 mikronov

Razpoložljivost : v 3 dneh

Čakate, da bo vaša velikost na zalogi? Obvestili vas bomo!