Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

pletene Merino šal Kama S07 111

pletene Merino šal Kama S07 111

popust

Pleteni šal iz volne Merino. .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

51,17
-10%
46,05

pletene Merino šal Kama S07 111

Pletenica iz naravnih vlaken je mehka in zračna, tako da jo lahko ovijete kot odejo. Kakovosten material in preprost enobarvni dizajn je univerzalni kos garderobe, h kateremu se boste vedno z veseljem vrnili.

  • material 100% Merino volna Schoeller
  • Bluesign® certifikat o najvišji prijaznosti do okolja in varnosti
  • velikost 22x170cm
  • enostavno vzdrževanje
  • izdelano na Češkem

Preja - 100% merino volna
Kompleksna, naravna, funkciShelna vlakna so naravno mehka in ne praskajo, so odporna proti bakterijam in vonjavam, idealno uravnavajo temperaturo, segrejejo tudi, ko so mokra, antialergijska in odporna na UV žarke. EXP4.0 brez klora za enostavno pranje v stroju. Bluesign®APPROVED - certifikat o najvišji prijaznosti do okolja in varnosti.

OSNOVNA PRAVILA ZA OBDELAVO IZDELKOV IZ MORINSKE Volne

Stroj je pralno strojno. Uporabljajte Self program iz volne, ki spoštuje nežnejše pranje (primerna temperatura in zmanjšana hitrost predenja).

Izdelek lahko ročno operemo v mlačni kopeli do 30 ° C. Nato nežno stisnite in vodoravno posušite, po možnosti na brisačo. Med izpiranjem postopoma znižajte temperaturo kopeli, da se izognete padavinam ali deformacijam.

Uporabljajte nežna detergentna volna za pranje rok in strojev.

Izdelka ne sušite na grelniku. Če grelec preseže 30 ° C (in to je normalno), se bo voda v pletenini segrela tudi nad 30 ° C in izdelek se bo skrčil enako kot pri neprimernem pranju - ne uporabljajte mehčalca tkanine!

POZOR!
PRANJE V TOPLOTNI VODI (VEČ KOT 30 ° C) IN DOLGI STROJ V PRIRODNEM IZDELKU ZA PRANJE STROJA, ZAKLJUČEK IZPOLNJEVANJA IN KONCENTRACIJE. TEGA RAZPOLOŽENEGA IZDELKA NE MOŽE DOVOLITI.

Parametri

Blagovne znamke: Kama
Kama barva: 115-turkizna, 104-rdeča, 108-temno modra, 100-bela, 114-roza, 103-oranžna, 105-zelena, 110-črna, 101-bela
Razpoložljivost : v 3 dneh

Vaše Božično drevo

Merino vlna®

Merino volna je zelo fini (približno 14 do 25 mikronov), 50-150 mm rezanih, zavihanimi trda, mehka, relativno nizek sijaj. Pasma se je razvila v Španiji leta 1700, v zadnjih več kot 100 let, pa ima Avstralija (skupaj z Novo Zelandijo) v tovrstno prevlado. Australian Merino Saxon daje letno Peppin 3.5-6 kg in 18 kg Merino volne znoj. Povprečni donos (delež celotnega čistega vlaken rezanih) presega 50%.

  • Merino volna je lahko za ogrevanje in hlajenje telesa. Ima odlično sposobnost, da odstrani vlago iz telesa v stanju pare.
  • Z vidika funkcij, ena od najpomembnejših funkcij. lahko absorbirajo vlage do 35% svojih zmogljivosti brez človeškega občutka.
  • Volna ni primerno okolje za bakterijsko življenje.
  • Merino volna kup debelino 15-25 mikronov. Večina ljudi začeli čutiti praske vlaken debelejše od 28 mikronov. Tanjše vlakna ne praskajte, saj stiku s kožo bend.

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.