Spoštovane stranke, funkcija www.gamisport.si je omejena


Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

Pleteni Merino rokavice Kama R107 109

Pleteni Merino rokavice Kama R107 109

popust

Vzorčaste rokavice Merino. .. Več

Razpoložljivost : v 3 dneh

40,52
-10%
36,47

Pleteni Merino rokavice Kama R107 109

   Tanke pletene rokavice Merino so lahko dober dodatek k kapici. Vedno je mogoče združiti posamezne izjave v zbirki KAMA in ustvariti posamezne sklope.

   • material 100% Merino volna Schoeller
   • Bluesign® Certifikat najvišjega ekološkega standarda in varnosti
   • velikost S, M, L
   • enostavno vzdrževanje
   • izdelano na Češkem

    Preja - 100% merino volna
    Kompleksna, naravna, funkciShelna vlakna so naravno občutljiva in se ne praskajo, so antibakterijska in odporna na vonj, idealno uravnavajo temperaturo, segrejejo tudi, ko so mokra, so antialergijska in odporna na UV žarke. EXP4.0 brez klora za enostavno pranje v stroju. Bluesign®APPROVED - certifikat o najvišji prijaznosti do okolja in varnosti.

    OSNOVNA PRAVILA ZA OBDELAVO IZDELKOV IZ MORINSKE Volne
    Stroj je pralno strojno. Uporabljajte Self program iz volne, ki spoštuje nežnejše pranje (primerna temperatura in zmanjšana hitrost predenja).
    Izdelek lahko ročno operemo v mlačni kopeli do 30 ° C. Nato nežno stisnite in vodoravno posušite, po možnosti na brisačo. Med izpiranjem postopoma znižajte temperaturo kopeli, da se izognete padavinam ali deformacijam.

    Uporabite ga občutljivi detergenti za volno tako za ročno kot strojno pranje.

    Izdelka ne sušite na grelniku. Če grelec preseže 30 ° C (in to je normalno), se bo voda v pletenini segrela tudi nad 30 ° C in izdelek se bo skrčil enako kot pri neprimernem pranju - ne uporabljajte mehčalca tkanine!

    POZOR!
    PRANJE V TOPLOTNI VODI (VEČ KOT 30 ° C) IN DOLŽNO MESTO V RAZPRODANJU STROJA, KI JE IZPOLNJENO PROIZVODNJO, ZAKLJUČEK IZPOLNITVE IN KONCENTRACIJE. TEGA RAZPOLOŽENEGA IZDELKA NE MOŽE DOVOLITI.

    Parametri

    Blagovne znamke: Kama
    Intrastat: rokavice ostatní - 0,30 - 62160000
    Razpoložljivost : v 3 dneh

    Vaše Božično drevo

    Merino vlna®

    Merino volna je zelo fini (približno 14 do 25 mikronov), 50-150 mm rezanih, zavihanimi trda, mehka, relativno nizek sijaj. Pasma se je razvila v Španiji leta 1700, v zadnjih več kot 100 let, pa ima Avstralija (skupaj z Novo Zelandijo) v tovrstno prevlado. Australian Merino Saxon daje letno Peppin 3.5-6 kg in 18 kg Merino volne znoj. Povprečni donos (delež celotnega čistega vlaken rezanih) presega 50%.

    • Merino volna je lahko za ogrevanje in hlajenje telesa. Ima odlično sposobnost, da odstrani vlago iz telesa v stanju pare.
    • Z vidika funkcij, ena od najpomembnejših funkcij. lahko absorbirajo vlage do 35% svojih zmogljivosti brez človeškega občutka.
    • Volna ni primerno okolje za bakterijsko življenje.
    • Merino volna kup debelino 15-25 mikronov. Večina ljudi začeli čutiti praske vlaken debelejše od 28 mikronov. Tanjše vlakna ne praskajte, saj stiku s kožo bend.

    Tabela velikosti

    Newsletter

    O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.