Prodaja skladišča! JAKNE ČEVLJI HLAČE in DRUGO do 60% popusta!

moški Merino pulover Kama 4057 110

moški Merino pulover Kama 4057 110

popust

Pleteni pulover iz celega merina s klasičnim nordijskim vzorcem. .. Več

Razpoložljivost : Na zalogi

166,76
-10%
150,08

moški Merino pulover Kama 4057 110

Eleganten spremljevalec kot del vaše garderobe. Mehka, čista merino volna vam prinaša edinstveno udobje. Merino izdelki nudijo idealno termoregulacijo, brez vonja in dihanja. Pulover lahko zahvaljujoč edinstvenemu tretmaju EXP strojno opere. Ne glede na to, ali smučate v puloverju, se odpravite v mesto ali obiščete prijatelje, boste vedno videti elegantno.
  • material 100% Merino volna Schoeller
  • Bluesign® certifikat o najvišji prijaznosti do okolja in varnosti
  • uniseks rez
  • velikost S -XXL
  • enostavno vzdrževanje
  • izdelano na Češkem
Preja - 100% merino volna
Kompleksna, naravna, funkciShelna vlakna so naravno mehka in ne praskajo, so odporna proti bakterijam in vonjavam, idealno uravnavajo temperaturo, segrejejo tudi, ko so mokra, antialergijska in odporna na UV žarke. EXP4.0 brez klora za enostavno pranje v stroju. Bluesign®APPROVED - certifikat o najvišji prijaznosti do okolja in varnosti.
OSNOVNA PRAVILA ZA OBDELAVO IZDELKOV IZ MORINSKE Volne
Stroj je pralno strojno. Uporabljajte Self program iz volne, ki spoštuje nežnejše pranje (primerna temperatura in zmanjšana hitrost predenja).
Izdelek lahko ročno operemo v mlačni kopeli do 30 ° C. Nato nežno stisnite in vodoravno posušite, po možnosti na brisačo. Med izpiranjem postopoma znižajte temperaturo kopeli, da se izognete padavinam ali deformacijam.

Uporabite ga občutljivi detergenti za volno tako za ročno kot strojno pranje.

Izdelka ne sušite na grelniku. Če grelec preseže 30 ° C (in to je normalno), se bo voda v pletenini segrela tudi nad 30 ° C in izdelek se bo skrčil enako kot pri neprimernem pranju - ne uporabljajte mehčalca tkanine!

POZOR!
PRANJE V TOPLOTNI VODI (VEČ KOT 30 ° C) IN DOLGI STROJ V PRIRODNEM IZDELKU ZA PRANJE STROJA, ZAKLJUČEK IZPOLNITVE IN KONCENTRACIJE. TEGA RAZPOLOŽENEGA IZDELKA NE MOŽE DOVOLITI.

Vaše Božično drevo

Merino vlna®

Merino volna je zelo fini (približno 14 do 25 mikronov), 50-150 mm rezanih, zavihanimi trda, mehka, relativno nizek sijaj. Pasma se je razvila v Španiji leta 1700, v zadnjih več kot 100 let, pa ima Avstralija (skupaj z Novo Zelandijo) v tovrstno prevlado. Australian Merino Saxon daje letno Peppin 3.5-6 kg in 18 kg Merino volne znoj. Povprečni donos (delež celotnega čistega vlaken rezanih) presega 50%.

  • Merino volna je lahko za ogrevanje in hlajenje telesa. Ima odlično sposobnost, da odstrani vlago iz telesa v stanju pare.
  • Z vidika funkcij, ena od najpomembnejših funkcij. lahko absorbirajo vlage do 35% svojih zmogljivosti brez človeškega občutka.
  • Volna ni primerno okolje za bakterijsko življenje.
  • Merino volna kup debelino 15-25 mikronov. Večina ljudi začeli čutiti praske vlaken debelejše od 28 mikronov. Tanjše vlakna ne praskajte, saj stiku s kožo bend.

Tabela velikosti

 

Velikosti svetrů

Míry uvedené v tabulce odpovídají tělesným mírám, ne rozměru oblečení. Míry jsou uváděny v centimetrech.
V případě kdy se vaše tělesné míry pohybují v rozmezí dvou velikostí, zvolte tu menší v případě preference střihu na tělo, nebo naopak větší velikost v případě preference volnějšího střihu.


Tabulka uni velikostí
Velikost XS S M L XL XXL
Výška
158-165
158-165
165-172
172-178
178-185
185-195
Obvod hrudníku
80
88
96
104
114
124
Délka ruky
72
72
74
76
80
86

 
Obvod hrudníku: obvod v nejširší části hrudníku v podpaží
Výška: výška postavy měřená bez bot
Délka rukávu: délka ruky od krku po zápěstí

 

Newsletter

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.