MENU ☰

gamisport.si » Termo oblačila » Termo majice z želvinim ovratnikom » majica Kari Traa Rose H / Z Naval

(Razprodano) majica Kari Traa Rose H / Z Naval

OPOZORILOIzdelek ni na zalogi.

Kari Traa Rose H / Z Roller Kari Traa Kari Traa zmaga Kari Traa. .. Več

Kari Traa
Več za to blagovno znamko Kari Traa

Priporošamo tudi:

Kari Traa Rose H / Z Roller Kari Traa Kari Traa zmaga Kari Traa.

Osnovna plast Kari Traa, odlična, tehnična in igrivost. Osnova je osnova.
Prefinjene tehnične rešitve in uporaba najvišjega kakovostnega vala sta Kari Traa pripeljala do vrhunca v brezobzirnem tekmovalnem boju modelov baznih plasti.
Rose H / Z je popolnoma popoln topli prvi sloj za priložnostne zimske aktivnosti in popolno razorožitev apres smučarske opreme s tradiciShelnimi vzorci v nekonvenciShelni barvni zasnovi s kontrastnimi detajli.
100% ultra fine merino volna je naravna in jasna izbira za hladno vreme. Mehko in občutljivo na dotik občutljiv material, ki se diha, se ohladi, ko se ohladi, ohladi, ko je toplo in se seveda odreže vonjem. Kratek zloženi ovratnik omogoča sproščanje dodatne toplote in omogoča termoregulacijo telesa.

Kari Traa uporablja Self val, ki se ne potrjuje.
Svetle barve in igrivi vzorci, vgrajeni v 4-smerni elastični žakardni pletenin za zahtevne, izredno aktivne in očarljive ženske, ki ne Self toplo in hladno, temveč tudi uživajo.
  • Material : 100% Merino volna
  • Teža : glavna: 19,5 mikronov 240 g, druga: 19,5 mikron 180 g
  • Rez : Slim

Kari Traa ni Self prvak v smučarskih freestyle disciplinah s tremi medaljami iz olimpijskih iger, ampak tudi ustvarjalci uspešnih športnih znamk.
Športna oblačila, oblikovana tako, da ustrezajo ženskim oblikam, pa tudi izpolnjujejo zahteve glede aktivnega in športnega načina življenja. Moreina izdelkov Kari Traa je namenjena nositi najstniki. Zahvaljujoč Merino volni je perilo toplo in hkrati tanko in udobno. Kari Traa proizvaja tudi klobuke in rokavice. Če iščete ženske jakne in hlače z edinstvenim dizajnom, potem ste tudi na pravem mestu. Jakne in hlače so edinstvene ne le po svoji zasnovi, temveč tudi zaradi dejstva, da so prilagojene womanarym in se odlično prilegajo. Tu lahko najdete športne vetrobranke, jopice, modrček in veliko dodatkov. Idealno je, ali greste na aerobiko, zumbo, vrtenje ali pa Self tek.
Absolutno edinstvene so nedrčke Kari Traa. Brassieres so zasnovani tako, da zagotavljajo maksimalno udobje v športu. Trakovi so ojačani, celoten modrček je brezkrtačen, izdelan iz hitro suhega tkanina in ima popoln sistem pritrjevanja. Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji dveh tkanin in različnih strij, preprečuje neprijetne udarce in s tem prekomerno obremenitev in napetost. Tudi brez modrčka niste doživeli takšnega športnega udobja in možnosti, da uživate v vsaki aktivnosti v celoti.