MENU ☰

gamisport.si » Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » moški majica Devold Tuvegga šport Air Moški shirt GO 255 220 A 287A

moški majica Devold Tuvegga šport Air Moški shirt GO 255 220 A 287A

Merino, bodomapping, spremenljivost - vse to je Tuvegga! .. Več

Izdelki na zalogi v glavnem skladišču (Bystřice) so pripravljeni za takojšnje odpošiljanje. Na zalogi

Cena z DDV101,17
Originalna cena
112,41
Tabela velikosti
Devold
Več za to blagovno znamko Devold

Merino, bodomapping, spremenljivost - vse to je Tuvegga!

Nova zimska sezShe je tukaj!
Winner ISPO 2018!
Devold Tuvegga Sport Air je prva plasti oblačila . To dvostransko funkciShelno spodnje perilo (srajco in dolge spodnje hlače) je edinstveno v več pogledih.
Dvostransko funkciShelno spodnje perilo ponuja gladko pleteno tkanino, ki zagotavlja visoko zračnost, na drugi strani pa 3D strukturo tkanin z velikim številom zračnih žepov, ki zagotavljajo večjo toplotno izolacijo . Spodnje perilo lahko tako enostavno prilagodimo različnim oblikam stresa pri športnih aktivnostih in spreminjanju temperature okolice. Dvostranska izvedba se uporablja na hladnih delih trupa - v predelu prsnega koša, hrbta in roke. Toplo območje trupa - trebuha - je narejeno iz klasičnih rebrastih pletenin, v podlaktici za hitro odvodnjavanje vlage, zanesljivo nosi hitro suho mrežasto pleteno mrežo.
Če nosite Devold Tuvegga z gladko stranjo svojega telesa, boste občutili neoSourceano gibanje in svobodo v nepremagljivo prilagodljivem materialu. Veliko se drži vašega telesa in ga skoraj ne registrirate. Prekinite znojenje po telesu za zahtevne dejavnosti v prostem času. Za miren počitek na zimski terasi, neprestano pohodništvo ali sprehod v mestu, Devold Tuvegga prevzamejo kot telo, ki je primerno za telo in uživa odličen občutek topline in udobja.
Termalna obleka se bo uporabljala za večje število aktivnosti na prostem in prosti čas v mrzlih letih. Smučarji, pohodniki, turisti, lovci, ribiči in mnogi drugi ljubitelji gibanja in bivanja v naravi lahko uživajo v udobnem, preizkušenem materialu in nenavadni funkciShelnosti.

  • stroj je pralna in suha v sušilniku
  • 100% naravna merino volna - ohranja se topla, čeprav je mokra
  • Material: 99% merino volna / 1% elastana
  • Teža : 190/250 g / m2
  • Navoj : 18,7 mikronov

Razpoložljivost : v 3 dneh
NA ZALOGI: XL

Priporošamo tudi:

Čakate, da bo vaša velikost na zalogi? Obvestili vas bomo!